שלום לאמיר...

אליענה

New member
שלום לאמיר...

שמי טל אני בת 30 (עוד מעט 31) נישאתי ממש לא מזמן. התחלתי עבודה חדשה בחברת הייטק (בתפקיד אדמינסטרטיבי), בשנתיים האחרונות עבדתי ב- 3 מקומות עבודה, בדר"כ אחריי תקופה יחסית קצרה אני חשה את חוסר הסיפוק בעבודה וחוסר המימוש העצמי ואז מוצאת את עצמי מחפשת עבודה אחרת וחוזר חלילה. השנה החלטתי שמקום העבודה הנוכחי הוא המקום האחרון שבו אעבוד כשכירה למרות שטרם החלטתי מה בדיוק ארצה לעשות כעצמאית, יש לי כמה רעיונות. אם קשר או בלי קשר - אני בתקופה מאוד מאוד לחוצה שבאה לידי ביטוי בהמון סממנים פיזיים - כאבי בטן, חריקות שיניים בליילה, שינה בלתי רצופה וכדומה. הבוס הנוכחי שלי מאוד מאוד מאוד קשה, כולם בעבודה ממש יראים ממנו. מאז שאני עובדת פה אני כל הזמן מרגישה צורך חזק ובלתי נשלט להוכיח את עצמי בצורה הכי טובה שיכולה להיות כך שמבחינת עבודה כל הזמן אני עושה את מה שצריך לעשות בצורה מושלמת ואף יותר מזה. אולם, כל מילה שאני אומרת לבוס אני חושבת עלייה 10 פעמים, אני כל הזמן בחרדה שאמרתי משהו לא בסדר, שעשיתי משהו לא בסדר, ששכחתי לעשות משהו, שתכף הוא ייתקשר וינזוף בי על משהו, אולי התערבתי מידיי בדברים שאינם ענייני, אולי הייתי צריכה לפעול באיזה שהוא אופן, אוליי הלכתי לאכול ארוחת צהריים ארוכה מידיי ועוד ועוד ועוד ועוד יש לי דוגמאות בשפע. קשה לי מאוד, כל שבת אני בחרדות לקראת יום ראשון למרות שעל פניו הכל נראה בסדר גמור ונראה שהוא מעריך את עבודתי אבל אני אומרת לעצמי כל הזמן שהוא מעריך אותי בגלל שאני בסדר וברגע שאפשל זה יהיה הסוף להערכה ואז מה יהיה... כל השבוע אני מלאה במחשבות שמובילות אותי לפסימיות בלתי נשלטת גם על תחומים אחרים בחיים כמו בן זוג, מחשבות על פרידה ואפילו על מוות. חשוב לי לציין, שכלפיי חוץ אני בחורה יפה, מוצלחת, אהובה על הסביבה, אנשים תמיד רוצים לשמוע את דעתי ואני אפילו עוסקת באימון עסקים (מחוץ לשעות העבודה - כרגע מאומן אחד)

מיקוד

מצד אחד אני שומע נחישות לתפקד "כנדרש", אני כותב זאת במרכאות, כי כנראה שלך יש תמונה פנימית לא קלה של מה שנדרש, היא מורכבת וכוללת מרכיב ביקורתי לא מבוטל. אז זה מצד אחד ובנוסף לכך יש בך החלטה לצאת לעצמאות. שני הדברים הללו הם מספיק מורכבים וכנראה שזה לא מסתיים כאן. עד כאן ניסיון לומר לך מה הבנתי. שאלתך לא מנוסחת ועכשיו כנראה הזמן שלך לחשוב ולבדוק מה נושא הפנייה. נראה משם. ערב טוב, אמיר דרור

כלי נוסף

את מוזמנת להרשם לקבלת העלון של קהילת להדליק אור בעבודה. העלון הקרוב יעסוק בהתמודדות עם פחדים. הרשמה

אליענה

New member
אתה צודק...

בהחלט היה חסר לי מיקוד, מה שכתבתי בהודעה הקודמת מילא אצלי את הצורך שהיה לי לפרוק המון המון שהיה על הלב. ועכשיו למיקוד, אני החלטתי באופן חד משמעי שהעבודה הנוכחית שלי היא עבודתי כשכירה עכשיו העניין הוא שאין לי ממש משהו ספציפי בו אני רוצה לעסוק כעצמאית והשאלה היא אייך מתחילים לגלות מה הדבר הנכון בשבילי לעשות? איך להתחיל לממש את עצמי בעבודה כעצמאית?

מימוש אישי

בדיוק בגלל שמימוש אישי והלב חד הם, העבודה שאני מאמין בה היא של שילוב בין פיתוח מודעות רגשית דרך השיטה שאני "המצאתי" - התבוננות רגשית, לבין יצירת בהירות לגבי כוחות ויכולות ייחודיים. עבודה רגשית מאפשרת, הניסיון מראה, לפוגג את אותן חסימות הנובעות מאמונות קודמות ודפוסים ישנים שבולמים צמיחה אישית. תוכלי לקרוא עוד - כאן וגם במאמר הזה יום טוב אשמח להיות לעזר אמיר דרור

למעלה