שלום לאביבה.......

YANSHOOFET100

New member
שלום לאביבה.......

הי וערב טוב... רציתי לשאול שאלה הנוגעת לצבעים...... תאריך הלידה שלי הוא 23/7/1979 (הולכת ומזדקנת לי) אני יודעת שהיסוד שלי הוא יסוד האדמה והצבעים הם צבעי אדמה, חומים, אדומים, צהובים... השאלה היא האם ישנו מושג של "הגזמה " בצבע..? עוד לפני הגילוי שזהו יסודי, הייתי מחוברת לצבעים האלו, בבגדים, בחפצים, בשילובי צבעים, תופעה שהחלה מהגן....מספרים שלא הייתי מוכנה לצאת מהמיטה בבוקר אלא אם כן כל התלבושת כולל הנעלים היתה כולה ללא יוצא מן הכלל בצבע אדום.... אז.. האם "התפסות" על גוונים מסוימים יכולה להיות מוגזמת, אני אישית מרגישה טוב עם זה, ונראה לי שתשובתך תהיה שאם זה עושה לי טוב ונוח אז אין מקום לשינוי אבל, בכל זאת, לשם הלמידה וההעמקה אשמח לשאוב ידע... תודה וחיוך ינשופית

רק תיקון קטן ינשופית...

צבעי יסוד האדמה הם חום כתום וצהוב לפי הפאנג שואי האדום שייך ליסוד האש... לשם העמקה ובשם הידע חשוב ללבוש את כל הצבעים בתחלופה, עם העדפה ליסוד שלנו כך גם בבית: איזון בין כל הצבעים עם דגש לכיוון היסוד. ינשופית, תשובתי מותאמת לשאלה כשאני רואה מקום להעמיק אני מעמיקה... כשלא , אז לא, לא בכל מצב "אם זה עושה טוב" נכון כי... השינויים קורים כל הזמן, ולעולם אין מצב סטטי, כל הזמן אנחנו משתנים, כך גם היום הופך ללילה הנחל הופך לנהר השמש מתחלפת בירח וכן הלאה. לפעמים אנחנו לא יודעים אם זה טוב או לא אלא רק בדיעבד... פאנג שואי אומר שכדאי שהכל יהיה מסביבינו כל הזמן בצורה מאוזנת כל נטייה חזקה לכיוון מסויים יוצרת מחסור בכיוון השני... לילה טוב

למעלה