שלום כפרות

Catty

New member
אשתף אותכם במשהו

כעת אני נמצאת עם מישהו אני מאוד אוהבת, והוא סיפר לי שהוא התאהב בי והכל (כשכבר נהיינו יחד) ממש שיגעתי לו את המוח שיסביר לי ל-מ-ה, למה הוא התאהב בי... אבל הוא לא יכל לתת לי סיבה... הוא פשוט התאהב בי... מין חופשי סופו מוות...

מין חופשי סופו מוות

נו באמת איפה תשת כשצריך אותו? בייבה , חיים סופם מוות. אז לפחות נהנה מיצרים ומהנאות גשמיות.

kbug

New member
לפעמים חופש זה אפילו

לפעמים חופש זה אפילו כן להישאר באהבה עם האחד שלך ולא בהכרח "התהוללות" שנהוג לייחס לאהבה חופשית. לפעמים, החופש האמיתי הוא בלא לפחד אפילו מהתחייבות. כי מה לחופש אם אין לך קרוב את שאתה אוהב??... וזה לא שאני מעודדת מחוייבות, בטח שלא כזאת שצריך לשבור כוסות בשבילה,, אבל הנה ,גוון, הכלבה שלי ,בוחרת להישאר איתי למרות שהיא יכולה לחזור הביתה עם כל מנגליסט מצוי בחוף שמציע לה סטייק. אני בחרתי בה ואני מקריבה בשביל זה דברים בדיוק כמוה..לא בדיוק מקריבה...מוותרת אולי, love is the flower, you´v gotta let it grow yes is the answer - you´v gotta let it go... אנארכיה זה להאמין באנשים.
K.

די נמאס לי

מה אלה השטויות האלה!?! אז ככה, אני לובש פדליפון , אבל אני שומע מטאל , אני מטאליסט קשוח או היפי? ורגע , מה אם פעם הלכתי מגניב כזה למרכז ולבשתי שחור ושמעתי להקות מגניבות נורא אז אני פריק? בשביל מה לכם להגביל את עצמכם , טיפשים , בשביל מה ההגדרות? הדוכס - אתה הדוכס. נונה - את נונה. קאטי - את קאטי. אני ערן. נעים מאוד.

TheDUKE

New member
גם אני אוהב אותך איש... אבל...

זה מה שניסיתי להעביר, כל אחד מגדיר עצמו אחרת לא חשוב איך הוא נראה..

נכון מאוד

אבל למה להתאים עצמך לתבניות מסוימות? בוז לזה. כולם פה אשכים. (אם אתה לא כאן בשביל לכתוב את זה אני אכתוב את זה)

Catty

New member
אני מסכימה איתך לחולטין!

גם אני אמרתי פעם שאני לא שייכת לשום דבר ושאני שייכת לעצמי.

למעלה