שלום!כנסו!

KaMi LoVe JuAn

New member
שלום!כנסו!

חצי הגמר השני מתקרב! 15.8. בשעה 20:45 כולם מתאחדים ומצביעים אוהד אלישע תעזרו לנו להגשים לו חלום!!! תעזרו לנו לעלות אותו לגמר!

TEENAGER1

New member
אויש תנוחו. ../images/Emo11.gif

אין לו קול בכלל. אזמה אם הוא חמוד
אני מצביעה מישה

צר לי...

אבל אני התייאשתי מהתוכנית הזו כבר באמצע העונה השנייה ככה שאין לי מושג בכלל במי מדובר...

just almog

New member
ראסמי.

ואני בכלל מתוסכלת,תמיד מי שאני אוהבת [לא חשוב באיזה תוכנית] נשלח הביתה.
וגם אני שונאת להוציא כסף על החרא הזה. [חח,רשום באותיות קטנות שאתה מממן להם את התוכנית].

כן, בערך...

אני בכלל נגד כל הקונספט של התוכנית הזו למען האמת אבל לא ניכנס לזה עכשיו כי אין לי כוח...

הוא נראה כ"כ עומו בתמונה הזאת.

יש לו קול מגעיל איך הוא בכלל הגיע לשם O_O

אני חושבת

שזה לא פייר לדבר ככה על אנשים... במיוחד אם אתם לא מכירים אותם... אני לא מכירה אותו אבל נראה לי שזה הוא עשה חידוש לשיר של מאיר בנאי ואחת התוכניות... יש מצב??? אם כן אז אני דווקא די בעדו כי זה אומר שלפחות יש לו טעם טוב...
זהו, אני אישית מגנה צורת דיבור כזו וחושבת שהיא נועדה פשוט כדי להעליב דבר שנראה לי מיותר וילדותי...

הוא דווקא נראה

מאוד משעשע...
אם הוא גיי או לא את זה רק הוא (והחבר/ה שלו) יכולים להגיד

ואגב

הומו כותבים עם ה' וזו גם לא קללה... יש אנשים מסויימים שזו הדרך שבה הם בוחרים לחיות את חייהם ואני אפילו די מעריצה אותם על זה כי זה לא ממש קל במיוחד בחברה שלנו בגלל תגובות כאלו בדיוק... תקנו אותי אם אני טועה...

ח ל ו ן

New member
את טועה../images/Emo11.gif

סתם מה אני יודע, משעמם לי אז אני עונה. רציתי רק לומר לך שהביצוע שהוא נתן לחלומות אחרים היה מביך ומזעזע אז אל תזקפי זאת לזכותו כי ההפך הוא הנכון!

היא לא בוחרת

את השיר מתוך רשימה שהמשתתפים בוחרים???
אם לא אז התוכנית הזו עברה את כל שיאי הטמטום האפשריים... מה הטעם

למעלה