שלום , כמה שאלות

• פותח הנושא rnan
  • פורסם בתאריך

rnan

New member
שלום , כמה שאלות

היי c# APP 1) אני יודע שכאשר אני קוראה נתונים ע"י READER , אני צריך להתחשב ב ISDBNULL אבל אם אני עושה BIND דרך DATAADPTER , , האם גם שם עלול להיות לי EXCEPTION או שהוא מטפל בזה כבר בעצמו - למשל שאני עושה DATABIND ל COMBOBOX , האם אני צריך לטפל ב NULL גם ב DATAADPTER ????? 2) נגיד יש לי FORM ראשי שאני פותח דרכו FORM משני , באיזה שהוא מהזמן ב FORM שסיים לרוץ אני עושה לו CLOSE . עד עכשיו הכל בסדר אבל משהוא מוזר קורה ... אם אני שם אחרי ה CLOSE נגיד שייראה לי MESSAGEBOX , הוא סוגר את הפורם ומראה לי את ה MESSAGE BOX !! אבל זה לא הגיוני אני רוצה שבעצם סגירתו של ה FORM , אז ייפסקו כל הפעולות של ה FORM השני , כלומר לא לראות את ה MESSAGE BOX. מדוע זה קורה ?? ואיך אפשר לסדר זאת

J u n k y

New member
אלמנטרי, ווטסון

1) אין בעיה עם DBNull הוא הופך לסטרינג ריק ואז ה - DataBinder יודע לטפל בו. בדרייבר Odbc יש באג (אם עוד לא תיקנו אותו) שאם יש במסד מחרוזת ריקה הוא יחזיר אקספשן NO DATA.במקרה כזה צריך פשוט לדאוג שהשאילתה לא תחזיר מחזורת ריקה (אין בעיה עם NULL). 2) זה שסגרת את הטופס לא אומר שהקוד לא ממשיך לרוץ. שים return או Application.Exit אחרי הסגירה.

למעלה