שלום!! כמה שאלות....

Alinush182*

New member
שלום!! כמה שאלות....

קודם כל חזרתי! הייתי נורא עסוקה השבוע... כמה שאלות: 1)אני צריכה אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הקליפים של בלינק או לפחות חלקם.... 2)רן מתי האתר שלך יהיה מוכן? עוד כמה ימים? 3)מתי לעזאזל יגיע הקליפ החדש ל-MTV? אני מתה לראות אותו! למרות שראיתי אבל אני מתה לראות עוד פעם. 4)רן ראיתי שהוספת גלריה של מארק ממש נחמד! מתי תוסיף גם את השאר? טוב אני זזה לשופינג! מחרתיים אני הולכת לקנות את הדיסק DUDE RUNCH......יש לי אותו במחשב אבל אני מעדיפה בדיסק.... ביי ביי!!!!
אלינה

Ran-182

New member
תאכלו חומוס, הוא מזין וטעים

1. אמ..... יש מיליוני אתרי מעריצים לבלינק, כולם אותו הדבר בערך, יש שם הרבה קליפים, מהופעות והכל. 2. האתר, יקח קצת זמן, יש כמה דברים שאני מתעכב עליהם 3. לא יודע : 4. אה.. זה סתם הגלריות האלה, עשיתי בדיקה, אין לי אדסל, אז זה יקח שנים להעלות את כל התמונות

adibb

New member
חומוס זה לא טעים...:)

אבל גם עם אדסל לוקח מלא זמן להעלות קבצים, הם חילקו את המהירות ככה שלהוריד זה מהיר ולהעלות זה קצת פחות מהיר, בערך כמו באינטרנט רגיל... ואין לי עוד מה לכתוב, אז שיהיה לך יום כתום
עדי
ששמה דברים כתומים..:)

בקשר לשאלה שלוש....

אז נכון אמרו שיום אחרי האם טי וי מיוזיק אוורד הוא יוצא? אז זהו! שהוא יצא רק באמריקה!!! קיצר.... תמיד לוקח לקליפים זמן להגיע מאמריקה לאירופה... אז ככה שהקליפ כנראה יגיע בסביבות חנוכה לאם טי וי שלנו! TaLi
אה ובקשר לשאלה 1, את יכולה להוריד קאזאה, (KaAzA או משהו כזה) ואז שם את עושה חיפוש בוידיאו ל-blink 182 וזה מוצא לך כמעט את כל הקליפים שלהם!

Alinush182*

New member
יש לי קאזה וגם מורפיוס....

אבל כשזה מוריד כל כמה זמן זה מתחיל להוריד מהתחלה והשארתי את האינטרנט דלוק 48 שעות וזה עדיין לא הוריד את זה...... בכל מקרה אני ינסה עוד פעם! היום אני הולכת לקנות את DUDE RUNCH המקורי.... סוף סוף..... טוב ביי ביי נשמות! שבוע נעים!
אלינה

PrInCeSs 182

New member
היי אלינה

לי יש את דוד ראנץ´, חברה צרבה לי אבל היא קנתה את זה בארה"ב, ד"א מה האתר של רן? ויש לי די הרבה קליפים של בלינק 182

Alinush182*

New member
היי ....

דוד ראנץ´ באמת דיסק מדהים! אבל לפי דעתי עם את באמת אוהבת את הלהקה את קונה את הדיסקים ולא צורבת... גם לי יש את כל השירים שלהם במחשב ויכולתי לצרוב כי יש לי צורב אבל אני מעדיפה לקנות גם בגלל החוברת הקטנה שיש ביפנים....... תיכנסי לקישורי הפורום ותימצאי את זה שם, האתר עוד לא מוכן.... ומאיפה את משיגה קליפים של בלינק??????
אלינה

Ran-182

New member
די!!!!!

איזה מהירות את עונה?
יותר ממני!
סתם, זה סבבה ככה, תמשיכי

Alinush182*

New member
איזה מתוק אתה........./images/Emo9.gif

תמשיך להיות כזה מתוק.....
ותודה על המחמאה.......