שלום - כמה שאלות

sisi si1

New member
שלום - כמה שאלות

היי אני משרתת במקום קרוב לבית (גרה בבית) דרך עמותת שלומית ורציתי לשאול כמה שאלות 1. אני מקבלת בול נסיעות בחוגר למרות שאני לא צריכה נסיעות של יותר מ10 שקלים? אם לא - למה משמש אותי החוגר? שאגב עדיין לא קיבלתי 2. יש לי הסעות שאירגן מקום השירות - מהבית למקום השירות,(שנמצא מחוץ לעיר שלי) ובחזרה - האם בכל זאת המשכורת שלי כוללת החזרי נסיעות? אם לא - נסיעות שהם נגיד מאוחרות יותר מההסעה הקבועה או מוקדמות יותר הם עליי? (רק לציין שזה קורה פעם ב... לא באופן קבוע...) 3 בהתחשב בכל מה שציינתי - כמה משכורת אני אמורה לקבל? 4. התחלתי לשרת בסביבות ה22 לחודש - אני אקבל משכורת כמו כולם ב8 או רק חודש הבא? מצטערת על הצפת השאלות תודה מראש לכל העונים... ושבת שלום!

הייבי

New member
כמה תשובות

הלוואי והיה לי תשובות להכל.. בגדול הכי פשוט זה לברר הכל מול הרכזת שלך... אבל בכל מקרה: את ה"חוגר" את אמורה לקבל מהרכזת שלך והבולים מדברים רק על נסיעות בינעירוניות.. נסיעות עירוניות קצרות קונים חופשי-חודשי ומקבלים החזרים מהרכזת.. במקרה שלך שיש לך הסעות אז את לא מקבלת החזרי נסיעות כי את לא מוציאה כסף על נסיעות.. את צריכה לברר איך את מקבלת החזרים על נסיעות שכן הוצאת (כמו הימים שאת מדברת עליהם) - בכל מקרה בנתיים תשמרי את הכרטיסי נסיעה באוטובוס - במידה שאת מקבלת החזרים עליהם את צריכה אותם כהוכחה. ולגבי המשכורת באמת שאין לי מושג- מכיוון שחלקנו כבר קיבלו משכורת ההמלצה היא לבדוק את חשבון הבנק שלך ואם לא יכנס לך בימים הקרובים להתקשר לוודא מול הרכזת מתי את אמורה לקבל.. בכל מקרה, שירות קל מהנה וכמובן בהצלחה

sisi si1

New member
תודה רבה

בדקתי את עיניין המשכורת מול הרכזת והיא אמרה שאני אקבל יחד עם המשכורת של חודש אוקטובר. אשמח עם תוכלו לענות לי גם על שאר השאלות ותודה לך הייבי על התשובות.

למעלה