שלום כמה שאלות

mona39

New member
שלום כמה שאלות

א. אני לא יודעת אם שם למטה, באיזור הדרום, יש ריח. כלומר, אני לא מודעת אם יש ריח לא נעים ולכן אני די חוששת שהחבר ירד לי. למרות שהוא דווקא היה באיזור ההוא ולא ראיתי שהוא נגעל או משהו, אז הסקתי שאין ריח. אבל שוב, זה מין חשש פסיכולוגי שכזה. מה אפשר לעשות? שמעתי על יוגרט וכו'. ב. אני מוצאת את עצמי נמצאת בתופעה מאוד מוזרה. לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין, הייתי נרטבת מכל דבר קטן. כיום, כשאני מקיימת יחסי מין אני גם נרטבת כשהחבר עושה לי ביד, אבל כשאנחנו מנסים להחדיר אז הרבה פעמים אני מרגיש כאב קטן כשהוא נכנס, ומיד אחר כך כשכל האיבר כבר בפנים אז לא כואב. כלומר, כשמכניסים את האיבר אמור להיות כאב קטן שחולף לרגע או שזה בגלל שאני לא מספיק רטובה? ג. שאלה כללית, מהו לדעתם סקס טוב וסקס מוצלח? יש לי מין מטרה מוזרה כזו, להיות מוכתרת כסקס הכי טוב של הנוכחי שלי. אני יודעת שבשביל שסקס יהיה מושלם בכל קנה מידה אפשרי צריך הרבה תנוחות, קצב שונה ולמצוא את הנקודות המטריפות את הפרטנר. איך אני מוצאת את הנקודות האלו חוץ מלדבר איתו על הנושא ולשאול אותו מה עושה לו את זה? ד. אני מוצאת את עצמי די מובכת בסקס. לא בגלל דימוי עצמי נמוך וכו', אני די שלמה עם הגוף שלי. אבל אני לא מסוגלת להסתכל לו בעיניים בזמן סקס, ויש תנוחות שמביכות אותי והתנועות האלו של ה-להכניס, להוציא, להכניס. זה לא היה מביך בהתחלה? כשרק התחלתם סקס? ואיך מתגברים על המבוכה הזו?

ברוכה הבאה

שלום, המון שאלות מאוד משמעותיות בהודעה אחת קצת קשה לתת מענה לכולן, אבל אני בטוחה שחלקן אוכל לתת כיון. הרבה פעמים אנחנו חושבות שאיבר המין שלנו מפריש יותר מדי נוזלים, הפרשות או ריחות, ולא תמיד זה מרגיש לנו בטוח. הרבה פעמים זה קשור במחזור הווסת ולעיתים בפטריות. אם זה באמת ריח לא טוב המלווה בגרד, אז שווה לשנות תזונה, סבון - להפחית שימוש ולקחת פרוביוטיקה. כמו כן להמעיט בתחתוניות ריחניות. לגבי הרטיבות הנרתיקית, יכול להיות קשור גם בגלולות.אני לא יודעת האם את לוקחת או לא. לגבי הכאבים- האם מדובר בזוגיות ראשונה, ניסיון ראשון או יותר לגבי הסקס וכו.... מציעה לך לקרוא כמה מן הדיאלוגים כמו גם ספרים בנושא. התשובות הן אינסופיות בהצלחה

למעלה