שלום, כמה בעיות..

שלום, כמה בעיות..

היי יש לי כמה בעיות בעבודה על הקומיקסים שלי, שאני בטוח שתוכלו לעזור לי לפתור אותן. את הקומיקסים שלי אני מצייר ביד. על דף. סורק, ומעביר למחשב. ועם פוטושופ צובע. אחת הבעיות היא עם מה לצייר? עטים הם דקים מידי, ולא שחורים מספיק. הטושים שלי הם או עבים מידי, או יוצרים קווים מטושטשים כשאני עושה קווים עקומים מהירים או חדים. בעיה נוספת היא שהדפים לא נראים לבנים על המחשב. וככה אני צריך למחוק את הלבן הכהה של הנייר עם הפוטושופ, דבר שגורים לקווים השחורים, שגם ככה היו גרועים, לצאת עוד יותר דקים... יש פתרון? אולי טושים או עטים טובים יותר שכדאי לי לקנות? תודה מראש

mulon1984

New member
הבעיה בסריקה

עט בצבע שחור, זה מספיק שחור בשביל כל דבר! אין יותר שחור מעט שחור. חוץ מחור שחור אבל לא שמעתי על אמנים שמשתמשים בזה. בכל מקרה, כשאתה סורק, שחק עם הניגודיות contrast ועם הבהירות britghness ואז לא תהיה לך הבעיה הזאת של "הלבן כהה מידי השחור בהיר מידי". וגם אמנים מקצועיים לרוב מציירים על דף, עושים אינק עם דיו וסורקים למחשב.

mulon1984

New member
כן

מקצוענים משתמשים בדפים עבים (בצבע לבן) ובדיו שחור. את הדיו הם מניחים על הדף באמצעות מכחול. אני אגיד בפעם האחרונה: על פי הנתונים שאמרת, לפי דעתי הבעיה היא שאתה לא משחק עם הbrightness והcontrast.

למעלה