שלום כיתה א'

שלום כיתה א'../images/Emo70.gif

חוויות זה כאן
איך היה
זהו, הגיע היום הגדול, התרגשו? בכו? איך היה הטכס? מוזמנים לצרף תמונות כמובן ולשתף בחוויה שלכם ושלהם

210רחלי

New member
אני כל כך שמחה להיות אחרי../images/Emo13.gif

חששתי מהיום הזה ועבר בשלום. הגדול נכנס ראשון, מצא לעצמו מקום, צילמתי אותו ויצאנו. החובה נכנס לגן שליד והתחיל לשחק והקטנה חשבה שהגיעה לג'ימבורי שבו כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה. כשכולם ישבו במפגש - היא שיחקה בפינת הבובות. כשחילקו במבה היא הצטרפה. תהיה להם עבודה איתה, היא פעם ראשונה בגן. בעשרים לעשר נגמר אצלה ועברנו לטקס (הגן שלה צמוד לבית הספר). היה מאוד מרגש, הבנות הגדולות הכינו מצגת קצרה, היו ברכות וילדי כיתה ב' קיבלו בברכה את א'. בסוף העמידו שער מקושט עם הכיתוב "שלום כיתה א" וכל האלפים עברו בו. בעוד שעה בערך כבר צריך ללכת לקחת אותם. אני לא מצליחה להעלות תמונות

שלום כיתה א'

איך היה? היה נחמד ומרגש. זהו, הגיע היום הגדול, התרגשו? בכו? הוא לא בכה אבל היה קצת בהלם. איך היה הטכס? היה טקס מקסים של כיתות ב', קיבלו אותם יפה מאוד, כולם עמדו ומחאו כפיים כשהם נכנסו. היה מרגש.

נו.???? אז איך היה??

אצלנו היה מרגש . אלוני משעה 3:45 בלילה התעורר ולא יכל להירדם עד שעה 5:00 הסתובב מצד לצד . בבוקר התארגן יפה והלך בשמחה. נפגשנו כולם בכיתה ואז ירדנו לטקס . דיבורים , שירים וכו' ואז שוב עלינו לכיתה ונפרדנו מהתלמידים החדשים אלון חיבק אותי חזזזקקקקק ונפרדנו ואז בחוץ הרשתי לדמעה לבצבץ... עכשיו הלכתי לראות אותו לפני שהולך לצהרון רק כדי לבדוק שהכל בסדר הוא היה ממש מבסוט ילד גדול שלי

זומבפו

New member
שלום כיתה א' !

התחלנו עם טקס בהשתתפות ראש העיר, הרב הראשי , המנהלת כמובן גם אמרה כמה מילים. כל הטקס נערך במגרש הכדורסל והיה חם מאוד , אבל מרגש בכל זאת. הלואי שיהיה רק טוב, שיאהב ללמוד, שילמד לקרוא ושכל החששות יתבדו . בהצלחה לכולם !

היה מרגש ומבולגן....

מבנה בי"ס חדש והנהלים עוד לא מאורגנים. אבל היא התרגשה מאוד. שמחה שתשב ליד החברות (עד שהמורה תפריד
) והבטיחה שלא ידברו בשיעור. היה טקס עם ראש העיר וחצי מהמועצה לחניכת בית הספר, אבל לא היה ברור איפה ההורים צריכים להיות ולכן נוצר הרבה בלגן. גם באיסוף היה בלגן. אני בבית (מובטלת הייטק לא טריה
) ולכן היא חוזרת איתי ולא נשארת לצהרון. המנהלת לא הרשתה להורים להיכנס ואילו המורות חיכו להורים בכיתות. בנוסף גם היה שברון לב קטן כשגילתה שהחברות נשארות בצהרון והיא לא. בסוף הכול טוב, היא הפנימה שהיא לא הולכת לצהרון ושיהיה לה יותר טוב בבית
. מקווה שמחר יהיה יותר קל. אצל הקטנה דווקא היה אחלה ולא ברור למה זה יום מקוצר (למדו עד 10 ומחר עד 11), כי כולם התאקלמות במהירות. נראה לי שקיבלנו את הגננת הכי שווה.

למעלה