שלום כיתה א'

שלום כיתה א' ../images/Emo66.gif

ליד הגן שלי יש בי"ס ואני רוצה להציע להם שיתוף פעולה. סתם ביקור, או הפעלה משותפת, או אפילו משהו על בסיס קבוע, כמו "חבר מספר לחבר", אלא שאני קצת חוששת מהמצב הבטחוני, אז אני חושבת שנסתפק בביקור או... לא יודעת
יש למישהי רעיונות??? ד"א - המחשב שלי שוב קרס
, אני לרגע על מחשב אחר.. מקווה לחזור בקרוב... [וסליחה על ההיעדרות
]

שלום שוקולדה

מספר רעיונות: 1. מפגש/ים המבוססים סביב נושא מסוים. לדוגמא: - הכנת משחקים (משחק זכרון, מסלול, לוטו ועוד) כשהילדים מתחלקים לקבוצות מעורבות גן וא'. - כתיבת סיפורים, תלמידי א' כותבים, ילדי הגן - מאיירים. - משחקי חברה, משחקי ספורט, כשאחריות ההכנה על הקבוצה המארחת. - אם יש אינטרנט בגן ובביה"ס - שליחת מיילים אלה לאלה (ילדי הגן שואלים את התלמידים שאלות על ביה"ס, למשל). - וכמובן - הכרות ילדי הגן עם ביה"ס, הכתה, הצוות, החצר וכו'.

ליידי 1

New member
בית ספר ני"לי- חטיבה צעירה בזיכרון

בית הספרזה מכיל גן חובה ויסודי. בית הספר דומה קצת לבית ספר דמוקרטי (בערך, לא ממש) יש שם חדרים גדולים, כל חדר בנוי ממרחב גדול מרכזי וסביבו 3 כיתות פתוחות, בלי דלתות. ביחידה אחת יש גן חובה, כיתה א' וכיתה ב'. יש פעילויות שהן אישיות לכל ככיה ובכל יום יש שעות פעילויות המשלבות את שלושת הכיתות יחד. הם עושים יחד דברים נהדרים, אני מאוד התלהבתי מרמת הלימודים, מהאוירה. אם את מעוניינת הם עושים סיורים בבית הספר, סיורים הכוללים הדרכה קצרה ואפשרות להיכנס לכיתה כזאת ולצפות על הנעשה. אני מאמינה כי תוכלי להיעזר בהם מאוד.

תודה על העצות ../images/Emo39.gif

בהיעדר מחשב [עדיין] דיברתי עם המורה של כיתה א' והיא לקחה את העניין על עצמה. ד"א, לא שיש לי אפשרות לממן לגן אוטובוס, אבל באיזה עיר בית הספר הזה?

למעלה