שלום כיתה א

michal shahar

New member
שלום כיתה א ../images/Emo140.gif

אתמול היתה לנו פגישה בבית הספר של היקרה-כוכב. בדרך לבית הספר היא הצהירה שהיא לא מתכוונת ללכת לבית הספר, שזה בזבוז זמן והיא מעדיפה לרבוץ מול הטלויזיה. הזכרתי לגרם השמיים שלי שכל יום במשך החופשה היא התלוננה שמשעמם לה ואין לה חברים ובבית הספר יהיו לה חברים. התשובה שלי לא הרגיעה את היקרה. כשהגענו לבית הספר היא התחבאה מאחורי ובקושי הסכימה להכנס לכיתה. כשהמורה סיימה את הפעילות עם הילדים רטנה כוכב כי שיעמם לה, ולא נראה לה שהיא תמצא חברים. אכן התחלנו ברגל שמאל. אז שלום כיתה א ושלום גם למורה בתקווה שלא תגרמו לאורה של כוכב לדעוך ושתדעו להעריך את החום והזוהר שהיא מפיצה. בהצלחה לכולם, מיכל

ayagu

New member
המון המון הצלחה ל ../images/Emo41.gif בכיתה א

לפעמים ההתחלות קשות ואחר כך הכל מסתדר. ואני מאמינה שיגלו שכוכב היא אור זוהר. המון בהצלחה ולא להתייאש! אמא של קטנטונת.

דליה.ד

New member
נכון, כל ההתחלות קשות, לפעמים...

וגם לי ילדון מנומש ותכול עיניים שכרגע מרגיש "הרבה פוחד וקצת שמח" כפי שאמר לי, לעלות לכיתה א´. לפעמים דרך ההתמודדות היא לרטון, ולומר שמשעמם וכו´ וצריך גם לדעת להעביר את זה הלאה. אני מה זה משוכנעת שהכוכב שלך, בעמקי ליבה, חוששת ומתרגשת לא פחות מהילדון שלי! וצריך להיות שם בשבילם, לחבק ולעודד ולתת להם לעשות צעדים ראשונים בעצמם...כל כך קשה לראות את ילד הגן הפעוט, נכנס לעולם הילדים הגדולים...כל כך מרגש המעבר הזה. ואני שעושה זאת כבר בפעם הרביעית (!) מתרגשת כמו בפעם הראשונה! שיהיה בהצלחה לכולנו!

למעלה