שלום כולמו`ש....

SnoopyS*GirL

New member
שלום כולמו`ש....

איך היה היום שלכם?? אני מקווה שהיה לכם סבבה היום :) אני בכל אופן נהניתי לאללה.... אז יאללה אנשימים.....תציפו....!! לא סתם לא להציף..... ומה כל העניין עם הבדיקת מיניות?? חחחחחחחחח לא בנתי כלום!! יאללה.....ביי בינתיים.... ומורני תמשיכי לטפל כמו שצריך בבייבי :)))

מורני !

New member
אמממ....

תודה בובה... לאן נעלמת לנו???? אההה??? אההה??.. ומה זאת אומרת להציף???? אהההההההההה???? וואי מדרדרת את הפורום זאתי... טוב את יודעת מה.. בשביל המצב רוח .. אז טוב.. אני מרשה הערב הצפות... ותיכנסי ללינק של יעל תעני על איזה 40 שאלות.. ואז תדעי כמה אחוזי נשיות יש בך... (וזה במקרה הטוב...).. :) ערב טוב לך מתוקה.. :) :) :)

SnoopyS*GirL

New member
רגע רגע.......

מי מדרדרת את הפורום??? אני.....???? <עושה פרצוף תמים> אני לא... !! ונעלמתייייי...... נעלמתי לתל אביב!!! עשיתי קצת קניות עם אחותו`ש שהיה לה הרבה סבלנות לשטויות שלי היום....... (אני לא מתחנפת, היא אף פעם לא נכנסת לפורום הזה!!... ).... וגם ביקרנו את זוהר...חחחחחחח מסכן לא יהיה לו אינטרנט איזה שבועיים... !! ואת יודעת מה........ אני הולכת לבדוק את האחוזי נשיות שלי....!! (אולי אחוזי גבריות?? חחחחחחחחח תכף נדע....) יאללה בובונת אני שמחה שהמצברוח שלך השתפר ובהרבה ערב מצויין שיהיה לך :) :)

מורני !

New member
וואלה..

תגידי לאחותך, הסטודנטית, המעפנה הזו... שתגיע לכאן לפעמים... טוב? ואני שמחה שהיה לך יום טוב.. :)

SnoopyS*GirL

New member
רק שתדעי לך.....בעצם, שתדעו לכם....

אני 91% בחורררררררררריייייית!! דפנטלי איי וומאן, או יההההה... !!! וחוץ מזה מורני...... אחותי אולי מעפנה, אבל סטודנטית היא לא!!! חחחח.... בעצם..... היא לא מעפנה, היא אחלה בזמן האחרון!! (אבל ששששששששש לא לגלות לה שאמרתי את זה!!... ) B-)

bduya

New member
פוסטעמית יודעת אנגלית??

פחחחחחחחחחח לא חשבתי שתביני ת`אנגלית... סתם דארלינג... זיזלתי ביכולות שלך. ידעתי שכשאת רוצה את יכולה להבין מה רוצים ממך... פשששששש... 91% אה? וואלה? האמת... ידעתי את התשובה כבר. סימן שאת באמת אלבה... יאללה מתוקונת... באמת תגידי לאחותך הצולעת הזו שתרא קצת את הפרצוף שלה. ואת.. את... תשמרי על הגמל שלי! מתה עליך מתוקונת..

סנופה.....רעיון לי בשבילך

תנסי לגלח את הרגליים....ואז תעני מחדש על הסקר. אולי האחוזים שלך ישתפרו :) *הומור* *לא להעלב* *מאשר למורן למחוק במידת הצורך*

למעלה