שלום כולם..

שלום כולם..

אני דנה ואני משצית ממחוז דרום קורס 2004 .א. לא יצאתי לכנס איך היה? .ב. בשבת הבאה אני ועוד ידיד מארגנים גיבוש לצוות הסרט שלנו (סרט בגרות..) חשבנו על נסיעה לדרום או לצפון עם רכבים וטיולון קטן עם רכבים ואח"כ מקום לעשות על האש פארק יפה ואנחנו רוצים מקום עם נוף יפה ופארק נחמד.. תודה לכל מי שיענה.. דנה..

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

א. גם אני לא הייתי לצערי. הייתי שמח להגיע אבל הפעם לא יכולתי להגיע. ב. לדעתי נופים יפים זה בצפון. אם להיות יותר ספציפים, אז בכנרת יש אחלה נוף. גן עדן

דנה מאשקלון?!

היי דנה =] מה נשמע מאמי? נכון אסף הביא לך קישור לכאן?
לי היה ממש ממש כיף בכנס. נהנתי המון. עוד על הכנס את יכולה לראות באשכול שנפתח למטה. "איך היה הכנס?!" חבל שלא באת. טוב אז ההמלצה שלי, על פארק יפה
פארק הצפרות. הוא נמצא בכניסה לאילת. יש שם נוף מ-ד-ה-י-ם. יש פרגולה מרכזית גדולה שהרצפה מכוסה בעבודת פסיפס, הפרגולה מתאימה ל50 איש בערך. יש עוד ספסלים, שולחנות, ובאמצע יש שם מקום מיוחד לקומזיץ. ציפורים מגיעות לשם המון (פארק הצפרות חח) וזה כלכך יפה...! יש גם עוד אנדרטה לזיכרו של אדרון עמר מאילת וחבריו לנגמ"ש שגם הם נהרגו בפעולה בעזה. כולם חיילי גבעתי. אפשר לומר שאבא שלו בנה שם את הכל. הוא ממש השקיע. יש במקום עצים של שבעת המינים... פשוט הכל שם יפה. אז דנה... אני ממש ממליצה לך על המקום. נוף מדהים, הכל מושקע, וזה גם לא עולה כסף. כולם מוזמנים לשם תמיד.

אהה אוקיי P:

ולא יכלת לשלוח לי הודעה של "מה קורה רון?" האא?
חחח לא נורא אסף הוא גם מאשקלון, ואתמול דיברנו, והוא אמר שישלח קישורים של הפורום הזה לכל האשקלונים. אז חשבתי שככה זה הגיע אליך. אבל גם אם הקישור הגיע אליך דרך האווי שלי, זה אחלה =] ברוכה הבאה לפורום משצים הארצי =]

asafsho135

New member
היי רון!!

זה אסף :] סוף סוף פתחתי משתמש בתפוז... חח הפצתי דווקא את הפורום אצל הרבה משצים אשקלונים.. מסתבר שהם יותר עצלנים ממה שחשבתי אם הם עוד לא נכנסו :]

אהלן

אסף =] שמחה שבסוף באת. חחח האשקלונים האלה P: אולי הם נכנסו, אבל לא הגיבו חחח יאללה אתה היחצ"ן הראשי של הפורום הזה, באשקלון =] אסף- אתה מכיר את דנה?

asafsho135

New member
חחח יחצ"ן אה?! חח קודמתי בדרגה!

פירסמתי את הפורום בפינה של המשצים באתר ביצפר, ושלחתי באייסי את הפורום למשצים האשקלונים שיש לי :] משום מה כנראה שרובם התעצלו לפתוח משתמש בתפוז.. חח

בטטטה

New member
עאאא, זה אסף אסף!

שהיה איתי בקבוצה בקורס[: זאת נופר פרץ מבאר שבע :]]]

asafsho135

New member
יערהה! חח לא שכחת אה?

חחח אני רואה שלא שכחת את ההתלחששות שלי :]] זאת הייתה רוסיה או סוריה? :)) חחח מ'קורה? לאן נעלמת בכנס? ראיתי אותך סה"כ פעם אחת, וגם זה רק לשלום שלום.. חח

yara derei

New member
חחחח לא, אני בחיים לא ישכח חחח!!

ואממ אני חושבת שזה סוריה לא, לא אסף, לא רוסיה!!חחחח
הכל טוב..P= נעלמתי בכנס?! לא נכון!! הסתובבתי לרוב..בגלל זה לא ראיתי אותך, ואתה לא אותי.. וחוצמזה ראיתי אותך יותר מפעכם אחת חחח

למעלה