שלום כולם..

Sunny687

New member
שלום כולם..

הבנתי שיש לעבור ארבעה מבחנים, לפני שמתקבלים לקורס. מה יש בכל מבחן? מהו המבחן הראשון?לפי מה הם קובעים אם מישהו מתאים או לא..

nant

New member
על איזה קורס אתה מדבר?

יש 1001 תפקידים בנמל התעופה...

noimang

New member
כן יש 4 מבחנים

הראשון הוא על סף גשר ושואלים אותך שאלה-אם את לא עונה נכון את לא יכולה לעבור לשלב הבא המבחן השני הוא אחרי שאת חוצה את הגשר את מגיעה ליער הקסום של אלעל ואת צריכה ללכוד את הצבי החמקמק ולקחת פיסה מהזנב שלו ואז את צריכה לגרום לנשר האדום לבכות ולקחת לו דמעה והמבחן הרביעי הוא לקחת את דמעת הנשר האדום ואת פיסת שיער הצבי החמקמק, לעבור את הגשר וללכת לשאול בקומונת דיילי אלעל :) יום טוב

נוימן

אתה חייב לספר לי איפה אתה משיג את החומר הזה שאתה מעשן... (ואני לא מדבר על הנובלס) לא פייר שרק אתה תהנה

noimang

New member
אז ככה

האמת מאחורי השקרים שהרשות מספרת לכם... הקילוף טיוח של כל השטויות של האנשים מלמעלה הוא... אז ככה מקווה שלא יצנזרו אותי או יותר גרוע יבואו לחסל אותי כמו שחיסלו את JUVIFUN שהתחיל לדבר על דברים ושימו לב שהוא לא נמצא פה יותר.... מכירים את הפרסומת לנוקייה שיש בשטח האווירי שעשוייה מדשא? אז אם תקחו את החלק הכחול בדשא ותגלגלו אותו בתוך נייר ביחד עם טבק תגיעו לרמה של זיבולי שכל שאני יכול להציע פה בברכה ...

טיפ_טיפ

New member
דורסים את חופש הביטוי

למה אני לא מופתעת המנהלים ברשות לא רגילים לשמוע ביקורת

למעלה