שלום כולם!

סתום ת'תחת

אני כבר מכיתה ט' בפורום הזה (איזה עצוב...) ורוב הזמן אנחנו רק מזיינים פה ת'שכל אז מה אתה מדבר על "שרשורים בעלי טעם טוב" יפעור מי זאת tough blond?

orbanneo

New member
אתה עושה איתי תחרות על ותק?

אני פה בדיוק כמוך, מאז שהפורום נפתח בכיתה ט'... זה שאני לא משתתף זה בגלל שאתה צודק, כשאני חושב על זה באמת הרוב זה זיוני שכל... לא חשוב, תמשיכו לפעור ישבנים...

DaSiLDhoRF

New member
רוצה ותק?! פורום החברות'ה היה קיים

עוד לפני שלמדתם להגיד "סתום ת'תחת"

Ms UnderstOod

New member
שניכם יצאתם הכי טמבלים

א. נדי - שרשור השמצת אקסים בפעם אחרת ב. חפי - יש לך בעיות חמורות בהבנת הנקרא. ובעברית בכלל. ג. השרשורים פה באמת מעולם לא היו "בטוב טעם" אז.. אממ.. מה?! דאם מה אני מנסה להגיד בעצם? אה ואגב לא להשמיץ בלונדיניים אני מנסה לגרום לגילי לכתוב פה ואתם כל הזמן מבריחים אותו.. אולי אם תקראו לו כולם ביחד הוא יבוא או אם תביאו לו

ToughBlond

New member
חחח אופיר..

השמצת אקסים P: אל דאגה אני לא לוקחת קשה. מצחיק פה וזה :) ונדב- אם אתה רוצה מכות רק תבוא ותקבל :) כפרע עליך.

אותך דווקא אני אוהבת

ד"א, בהזדמנות אני צריכה לשאול אותך משהו בקשר לקטע על יוסי, אז תקשר איתי.

אחי

יותר נכון כל האנשים שאומרים שמחוץ למקלדת עידו,דסי ואני היינו חברים של אדון וולפי. אז הוא מוכיח שהוא באמת דביל שמע אחי,יש הבדל בין לכתוב בפורום כמו אידיוט בכוונה שעידו ואני עושים,לבין לנסות לכתוב בפורום כמו אידיוט כשאתה באמת אידיוט. זה יוצא ממש אידיוטי...כמו ההודעה הזאתי,שהיא בעצם אני עושה את עצמי אידיוט,אך ההודעות האידיוטיות (בכוונה) שלי ושל עידו ברמה יותר גבוהה מההודעות האידיוטיות העלק בכוונה שלך. סתום ת'תחת עידו תן חמש

לא

זה כתוב דפוק מאוד תחבירית כדי שוולפי יבין. אנשים נבונים כמוך רגילים לקרוא ערכים בויקיפדיה,לא להתעסק בהודעות אידיוטיות

למעלה