שלום כולם!

R o o o L

New member
שלום כולם!

קודם כל אני רוצה להגיד שפיק אפ זו סדרה מ-ו-ש-ל-מ-ת
אבל לצערי יש דבר קטן ומעצבן שהורס לי את הכיף
- השעה של הסדרה! השעות של הסדרה ממש לא נוחות! בשעת השידור הרשמית ב9 יש תמיד במקביל בערוץ 2 סדרות שפשוט קשה לי לבחור מה לראות! למשל היכל התרבות, אמנון לוי ועוד ועוד ! וזה פשוט מעצבן
ובשידור חוזר אני כבר בחלום ה50 מיליון(לקום מחר בבוקר עם חמישים מיליון
) ובשישי-שבת בשידורים החוזרים בסופ"ש אני בכלל לא בבית.. ומהVOD הורידו.. אז כאילו השעות מזה לא נוחות וזה פשוט מעצבן הקטע הזה! תדעו לכם, שזה שהרייטינג נמוך זה לא כי הסדרה לא טובה, פשוט השעות לא נוחות בכלל!!! ופשוט לפי מה ששמעתי בבצפר.. בשכונה ובכלל אנשים פשוט מעדיפים לראות ערוץ 2.. וחבל! כי הם גם אומרים שהם מתבאסים לפספס פיק אפ.. למשל תראו.. אולי שערוץ 10 ישים את שעת השידור הרשמית ב8 ואז חדשות ב20 ל9? אתם יודעים כמה רייטינג יהיה?! או למשל את השידור הרשמי ב22:00?! או את השידור החוזר בצהריים כל יום משו בין 15:00-17:00 ? ונגיד ולא.. השידורים החוזרים בסופ"ש שישימו ביום שישי בצהריים או ביום שבת בצהריים- אתם יודעים כמה פול רייטינג יהיה?! הנה למשל היום.. אחרי בצפר ב2 ככה מלא ילדים בבית.. ויהיה פול רייטינג בשעות האלה.. אז כאילו ערוץ 10 פשוט צריך לקחת את זה לתשומת ליבו! ושלחתי להם מכתב באתר והם לא טרחו להגיב לי וחבל..

אז מקליטים ../images/Emo8.gif

נראה לי שלהעביר את זה שלשמונה זה בעיה, כי השעה הזו כבר השתרשה כשעת החדשות שלהם, ובד"כ לא מזיזים מהדורות חדשות... אבל לגביי שידורים חוזרים אני באמת חושבת שעדיף שהם יהיו בשעות אחרות, כי השעות הנוכחיות לא נוחות, במיוחד אלו של הסוף שבוע - ביום שישי בד"כ יוצאים, יום שבת יש למחרת בית ספר/עבודה...

R o o o L

New member
להקליט- לא.. סתם טרחה.. מפיתום

בכולופן נכון ששעה 8 זו כשעת חדשות, אבל פשוט יהיה להם יותר רייטינג ב8 מאשר עכשיו ב9 !! וגם הרבה אנשים יראו ת'חדשות אח"כ מה שבטוח.. ואכן אף שעת שידור חוזרת לא נוחה.. חבל!

Dorushh 3

New member
נכון!!

חושב כמוך.. נגיד אתמול, העדפתי לראות את "אלסיב רוזנטל ובלה בלה"
מאשר פיק אפ..
מצידי שישאירו את ההקרנה הראשונה בתשע.. אבל לפחות שה ש.ח יהיה מתישהו בצהריים/אחה"צ
זה באמת יביא גם יותר רייטינג..

mary17

New member
השעות באמת קצת לא נוחות

אבל לצערנו אני לא חושבת שיש משהו שנוכל לעשות בנידון

אחוץי עובדת שם אני ידבר איתה..

זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה..זה תוכנית של כל יום וכל הלוח שידורים ישתנה בגלל השעות הלא נוחות? הם שמים את זה מול הסדרות הטובות של ערוץ 2 כדי שיהיה להם פחות רייטינג.. ואי אפשר להזיז מהדורת חדשות אבל לגבי השידורים חוזרים בשישי שבת אולי הם יוכלו לעשות משהו

למעלה