שלום כולם,

c0rdelia1

New member
חחחחחחחח

את רוצה כזה של חברה -חברה כזאת או סתם משהו? לדעתי זה לא כזה משנה..לי יש לא של חברה והוא דיי נחמד..רק הבעיה היחידה בו זה שאי אפשר להעביר שירים ישירות מדיסק כי אז לא שומעים טוב את השירים האלה..אבל אולי יש כאלה לא של חברות שאין בהם את הבעיה הזאת..תבררי שלי לא היה יקר..עלה רק 300 שקל שזה דיי נחמד למכשיר חשמלי /אלקטרוני או מה שזה לא יהיה

chenwest

New member
אמ אם את אומרת שזה ככה

אז אני מעדיפה חברה טובה כי אני רוצה באיכות טובה סך הכל את מוסיפה עוד 100 ש"ח ומקבלת משו טוב וכע,עדין לא עשיתי ת'בירורים,אני לא רוצה לעבוד קשה בסוף אמאבא יגידו שלא
ואיזה כיף לך שיש לך ת'מכשיר...חדש?

c0rdelia1

New member
אמממ לא ממש.. מהחופש!

כן אם כבר הבנתי שיש גם את האלה של הג'יגה שזה רק איזה 100 שקל יותר מאלה של ה512 מגבייט אז אם כבר את מבררת תחפשי את האלה של הג'יגה הזולים(יחסית) והטובים!

chenwest

New member
ממ מזה נקרא זולים בשבילך?

וזה דיי חדש
תתחדשיי
חחחחח יו את לא מבינה איזה שטויות אני וחברה שלי עשינו עם הMP3 שלה,החלטנו שאנחנו רוצות להכניס את המורה המעפנה שלנו לכלא אז אמרנו שנזייף הקלטה יעני היא מכה אותנו בשיעור *מוגבלות
* אז היא התחילה להקליט ואני כזה זורקת דברים על הרצפה וחברה שלי יעני צועקתמכאבים
קרע אותי חחחחחחחחחחחח אחר כך ששמענו את זה כמה צחקנו על עצמנו
*בטח את חושבת איזה מטומטמת אני
*

c0rdelia1

New member
../images/Emo24.gifחחחח תודה!

אמממ לא...גם אני מתנהגת מוזר לפעמים-טוב אני לא דוגמא טובה!..כל אחד ככה לפעמים!..
חח ואם האמפי 3 של חברה שלך טוב תשאלי אותה מאיפה היא קנתה ותקני

chenwest

New member
אצלי ההתנהגות המוזרה צצה בערך כל

שניה
אני לא דוגמא טובה לבנאדם שפוי
ובבקשה
חברה שלי קיבלה אותו מתנה אז היא לא ממש יודעת את המחיר,החברה היא אמרה לי אבל ברח לי

H a d a r 15

New member
חחחחחחחחחחחחח

הזכרת לי עכשיו משהוווו וואיייי שנה שעברה חברה שלי הביאה רדיו ובהפסקה אני 2 חברות וידיד שלי הקלטנו ת'צלצול..כי רצינו לשים אותו רבע שעה לפני הצלצול חחחחחח אז בשיעור כולם שקטיםםם פתאום חן|ידיד שלי| הפעיל את זה ושומעים שזה לא אמיתי חחחחחחחחחחחח והמורה שלא כ''כ טיפשה|אוף אני שונאת להודות בזה
| קלטה את זהה ואז היא שאלה כל מיני שאלות מעצבנותתת
חחח

chenwest

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

וואלה את מעלה לי רעיונות....|צחוק מרושע| ולידיד שלך יש שם יפה

lovenickcarter

New member
mp3 זה טוב אבל...

דיסק של בקסטריט הרבה יותר
mp3 אולי יותר יקר אבל בקסטריט זה בקסטריט ואני מכונה לוותר על האמפי 3 הנדונדיק שלי בשביל דיסק של בקסטריט! ואני רצינית

chenwest

New member
לא../images/Emo12.gif

עם כל הכבוד לבקסטריט *ויש הרבה כבוד
אני מעדיפה שיקנו לי ת'MP3...אבל לא נראה לי שיקנו
אני צריכה להפעיל את הקרציות שלי
*

chenwest

New member
../images/Emo46.gifתתביישייייייייי

סתם,גמני הורדתי את MOON RIVER כי אין אותו בדיסק

chenwest