שלום כולם...

racheli78

New member
שלום כולם...

ערב טוב חבר'ה מה שלומכם? רציתי לומר לדודיק ואלעד שיש לכם אחלה טעם במוזיקה....האמת הופתעתי לטובה מדודיק, גם כותב יפה וגם שומע מוזיקה ישנה וטובה....כבר חשבתי שזו נחלתם של המבוגרים יותר כמו אלעד וכמוני (אני לא סגורה מה העדפותיה של שונית....) למרות שזו לא היתה גם תקופתנו - אנו.....אגב על סן-רמו ואומנים שהזכרתם שמעתי מאמי כי לא ממש ניתן לשמוע את הדברים הללו ברדיו למשל, אולי רק בקול ישראל...לא? למעשה אני מקשיבה גם דיי הרבה לרדיו 88 שהם יותר קלאסיים, אבל גם אוהבת מוזיקה עכשיוית (לפחות חלק ממנה, גיבובי עברית עם סלנג בראפ לא לגמרי "עושים לי את זה"), אבל את הכתיבה וההלחנה של יזהר אשדות אני כן אוהבת.... ערב נעים...

cb7

New member
אתם לא

ה"מבוגרים" היחידים!! גם אני אוהבת מוזיקה של פעם. במיוחד את הביטלס ,להקת abba, אלביס...

racheli78

New member
לא התכוונתי לפגוע....

חן, צר לי בכללל לא נתקלתי בך בעבר, אבל לא התכוונתי לפגוע פשוט מניתי את מי שאני מכירה את ההעדפות המוזיקליות שלו...

cb7

New member
לא נפגעתי בכלל../images/Emo140.gif

נעים מאוד להכיר אותך. אני דווקא השתתפתי מספר פעמים בפורום (ראי עמודים קודמים).

qui saura

New member
cb7

זה יפה מאוד שאת אוהבת את המוזיקה הזאת הרי היא עם הקצב הטוב ביותררר!!!:))))

M i k e s F a n

New member
ערב טוב!../images/Emo119.gif

אני מאמינה שכל מי שאוהב ומעריץ את מייק ברנט, או כל זמר אחר של התקופה שלו, בעצם מעריץ את התקופה של פעם ומן הסתם גם את המוזיקה המדהימה! כי אין מה להשוות בין המוזיקה של היום ושל פעם.. של פעם המוזיקה הייתה הרבה יותר טובה!!! היום כל השירים עושים כאבי ראש ונשמעים כמו אתר בנייה (טראנסים), והכל עם קללות ומילים גסות וצעקות (ראפ\ היפ הופ).. וכו'.. אי אפשר לומר לנוער של היום לא לאהוב את המוזיקה הזאת כי גם אי אפשר להתנגד לה.. אני לא באה ללכלך פה חס וחלילה על הדור שלי אבל הייתי מעדיפה להיוולד בשנות ה-60', 70'..ולגדול עם מייק ואלביס..זה ממש איכות. סיגל

qui saura

New member
סיגל

מסכים אתך במאה אחוז םג אני היתי מת (או חי) להיוולד בתקופה הזאת דווקא אמרתי זאת למישהו השבוע:)בטח היה כיף עם היכולת לראות את האנשים האלה כשעוד הפכו לאגדה בחייהם ולא רק אחרי מותם הטרגי.

qui saura

New member
רחלי

את סאן רמו דווקא אני הכרתי הקלטתי לאמי. האמת שיש לי תקליטים של סאן רמו משם אני מכיר:)ואת יודעת שמשמיעים את המוזיקה הנפלאה הישנה ולעיתים רבות גם את מייק בערוץ 100FM בשעה 5 בתכנית TWILIGHT TIME (על שם שירם של הפלטרס) ויש שם שירים מצויינים. גם כפי שציינת בערוץ 88FM ביום שבת בשעה 10-12 שירי אולדיז שנות ה60 ובמשך שאר היום שירים ישנים מכלח התקופות ובקול ישראל בשעה 2 רגעי קסם כל יום. דווקא בא לי פעם לומר להם שישימו שירים שאני בטוח כמעט שאין להם כי לא יצאו על דיסקים:) בנוסף רחלי, גם לך יש טעם טוב במוזיקה הרי יזהר אשדות גאון מוזיקלי(שמעת כבר את השיר נערה מהצפון שלו ושל שלומי סרנגה?שיר ענק וגם השיר אנשים חמים עם שלישית עולי גמר כוכב נולד)

racheli78

New member
הי דודיק...

קודם כל תודה, את חלק מתכניות הרדיו שאתה ואלעד מניתם אני מכירה ולשאר אשמח להאזין, תודה על ההמלצות....אני עדיין לא מכירה את השיר של יזהר שהזכרת, אבל אשמח להכיר ואני מסכימה בהחלט שהוא יוצר גאון.... אגב, לפעמים גם אני מרגישה שאני לא לגמרי שייכת לתקופה הזו...ומה שמעוללים היום בני נוער (ולא רק) כמו בדוגמא מהיום פשוט מבחיל אותי....

qui saura

New member
הי רחלי

את צודקת זה מזעזע מאוד מה שקרה שאין די מילים לתאר עד כמה נורא מצב זה וגם אני חש לא שייך כל כך לתקופה זו שבה אלימות היא על הגל ולא תמימות או אהבת אדם. אבל העיקר שאנו הולכים בדרך שאנו מאמינים בה גם אם היא לא הנורמה בחרה וזה מה שחשוב לדעתי.

Beatrix Kido

New member
מצטערת להידחף לשיחה, אבל

אני רק בת 22 ומעריצה גדולה של מייק בראנט. חבל מאוד שהרבה אנשים בגילי או יותר קטנים לא שמעו עליו, ולפי איך שזה מסתמן גם לא ישמעו. ההורים שלי, היו מעריצים לא קטנים שלו, במיוחד בגלל שהם גם גרו בפריז בתקופתו, והם מאוד גאים לראות איך אני ממשיכה את דרכם - והם ממש התלהבו כשקניתי את האוסף שלו. חבל מאוד שברדיו משמיעים רק את לס מואה טמה (לא יודעת איך כותבים את זה בצרפתית
), יש לו עוד כל כך הרבה שירים טובים מזה... בכל אופן, כל הכבוד על הפורום!

qui saura

New member
ברוכה הבאה

שמי דודיק ורק רציתי לומר שזה מצויין שאת אוהבת את שיריו של מייק ואת צודקת לא משמיעים אותו הרבה ברדיו.בכל אופן,ברוכה הבאה:)))))))

racheli78

New member
../images/Emo50.gifקודם כל...

ברוכה הבאה....נחמד מאוד לשמוע את הסיפור שלך, את צודקת אכן בקושי משמיעים את מייק ברדיו בכלל ואם כן אז בעיקר את "לס מואה טמה", כאשר יש לו עוד המון שירים יפים. חשבנו לעשות משהו בנידון המחסור של מייק ברדיו....לצערי אנחנו לא כ"כ אופטימיים הרי אפילו בתוכניות שבהן ישנה בחירה של שירים הקהל בוחר והרדיו משמיע את כל השירים שגם ככה כבר מושמעים המון, בד"כ יש גם נטייה להמאיס אותם על הציבור....לפחות עליי זה בטוח. כאשר ניסיתי לבחור שיר קלאסי כלשהו (אפילו משנות ה-80) פשוט לא השמיעו אותו.....אבל בדיוק עסקנו כאן בעניין ותוכלי לקרוא בתכתובת שבין אלעד, ודודיק (ואנוכי) המלצות לתחנות ותוכניות רדיו אשר משמיעות מוסיקה מהסוג הזה כולל את מייק מידי פעם.... יום נעים...

Beatrix Kido

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אני מעדיפה כבר לשמוע את הדיסק שיש לי במקום לחכות כל הזמן
אבל שוב תודה תודה תודה

למעלה