שלום כולם!

נעמה ע.

New member
שלום כולם!

שמעתי על הפורום הזה גדולות ונצורות, אני מקווה שהוא יצדיק את זה... אחרי עיון קצר בפורום אתמול ב-12 בלילה, הגעתי למסקנה שאתם לא שפויים! אבל... אמממ... משום מה נראה לי שכבר שמתם לב לזה. ועוד שאלה מתבקשת במיוחד: מה זה הדראקו דורמינס הזה, או מה שזה לא יהיה?? אה, תמר ומייג`- היי!

זה פאנפיק יפה מאוד!

ואת יכולה לקרוא אותו בלינק שבתחתית הפורום... נ.ב. ויש שם המון קטעים שהייתי מצזנר, והמבין יבין...

S.tal

New member
ברוכה הבאה!

אני מקווה שתהני בפורומינו!!! בינתיים ביי ביי! טל נ.ב מאיפה את?

נעמה ע.

New member
טוף...

אני (כמעט) בת 16, מהשומרון. ואני מקווה שאני לא הכי קשישה פה, או שמא כן?...

יענו את כן שפויה?

לא רק שאני לא שפויה לחלוטין, אני גם מתעבת שפויים ובזה להם! איזה חיים משעממים יש לשפויים! רחמנות!

ולי לא מגיע היי?? נעלבתי...

סתאאאאאאם... הדראקו דורמינס זה פאניפיקים שאומרים שהם מאוד יפים... בתחתית העמ` יש קישורים לשם... וברוכה הבאה! את תהני פה... מאי. :p נ.ב. את רוצה אולי לדבר בטלפון?

נעמה ע.

New member
אה, אופסי!

לא ראיתי שאת ונטע פה... אז היי גם לכם! לא קראתי את הדרקואים, אבל אף פעם לא באמת הבנתי את הרעיון של הפאנפיקים... כאילו, אם יש לכם כישרון- תכתבו בעצמכם! מה הקטע להעתיק עולם של סופר אחר? ואל תרצחו אותי בבקשה...

S.Riddle

New member
אני לא מסכימה

כל הרעיון בפאנפיקים זה לבטא איזשהו רעיון שנוצר בעקבות קריאה של משהו אחר. ברור שאפשר להמציא סיפורים מהראש, אבל פאנפיקים בעיקרון משקפים דברים לא אפשריים או כן אפשריים שלפעמים אין הרבה סיכוי שהם באמת יקרו, אבל הם יכולים להיות ממש מצחיקים או ממש מותחים ולהעביר בכיף המון המון שעות של שיעמום... חוץ מזה, אם יש פאנפיק שהוא טוב, למה לפסול אותו? ^_^

LuNaTiC

New member
חחח לא לא נרצח...

רק נרגום אותך באבנים!!! הא הא... אני אישית מכורה לפאנפיקים... כי תראי מה זה, יש לי כל כך הרבה רעיונות ועלילות שונות על הארי פוטר בראש שלי... ולהרבה אנשים אחרים יש... וזה כל כך כיף לקרוא אותם, בסיפורים.. זה פשוט כיף!!!!!! וזהו.. חחח -ענבל-

נעמה ע.

New member
אבל ברוב המקרים...

הקשר בין הפאנפיקים / קונספירציות לבין הארי פוטר ממש מופרך- אולי משתמשים בהארי, רון והרמיוני ובסביבת הוגוורטס, אבל הרמה של הפאנפיק ממש מביישת את כל העסק... זה להעמיד את עצמך בכוונה מול ג`יי קיי- וברור שהיא תנצח...

אני מסכימה!

אם הייתי נועלת נעלי בית, לא הייתי מצוננת עכשיו! אפצ`י! דווקא בקייצים אני מצוננת... מוזר

S.Riddle

New member
לוא דווקא

ברור שלא כל פאנפיק הוא מוצלח, אבל בשביל זה צריך לנסות. רוב הפאנפיקים שאני קראתי, גם אם לא כל כך מוצלחים, היו נחמדים, ותמיד כשאין לי מה לעשות אני קוראת פאנפיק חדש. עכשיו אני קוראת איזשהו פאנפיק ששמעתי עליו המלצות ``צרות בגן-עדן`` (trouble in paradise) וזה אמור להיות מאוד נחמד- הארי, רון והרמיוני אמורים להיות בני 28...

PopPy

New member
אמממ...

את מדברת על הכתובת של הפאניפיקים? www.fanfaction.net, קטגורית ספרים, קטגורית הארי פוטר (כן זו עם החמש עשרה וההמון אפסים ליד ;-) ), יש שם המוןןןןןןןן פאניפיקים על הארי פוטר בכל סגנון. בקשר להורדה של DD ו-DS את יכולה למצוא לינק נחמד למטה מתחת (או מעל? לא זוכרת..) לרשימת החברים (מה שמזכיר לי - הגעתי תוך ארבעה ימים לטור השני, נראה לי שקצת ניסחפתי, אם אתם מרגישים שאני מקשקשת פה יותר מדי רק תגידו) בכל מקרה, אני מקווה שזה בכלל מה שאת מדברת עליו, אם לא, טוב תבינו אותי אתמול ישבתי עד 3:00 לכתוב את הפאניפיק שהתחלתי לפני שלושה חודשים על ארבלה פיג ולא היה לי רעיונות איך להמשיך אותו, אז איך נגדיר את זה בעדינות? עוד לא התעוררתי ואני בטח שלא מאופסת עד הסוף

S.Riddle

New member
בלאגנים

בעיקרון הכתובת של צרות בגן-עדן זה: http://groups.yahoo.com/group/HP_paradise אבל הבעייה היא שצריך להרשם קודם וזה עושה בלאגנים.... אבל שווה לנסות.

Lady_Voldemort

New member
וי קאם איןם וור

שלום לך נענמה אני באמת אי שפיות זמנית... אורה 14 בת תהני כאן הלורד מיצי שולט!!!

למעלה