שלום כולם!

Gennifer Gentle

New member
שלום כולם!

אני חדשה, אז נא להיות עדינים איתי... אוקיי, דפדפתי בארכיון הפורום והתלבטתי אם להשאיר פה הודעה. אי-אפשר להגדיר אותי ממש כמעריצת פינק פלויד, אלה יותר כמעירצה של סיד בארט ושל אלבומה הראשון והמצוין של פינק פלויד, שאני (ועוד הרבה מעריצים של פינק פלויד) מחשיבה אותו דיי שונה מ"הצד האפל של הירח" למשל. "החלילן בערבות השחר" הוא טוטאלי סיד בארט. דרך אגב, ניסיתם את אלבומי הסולו שלו? כי גם הם מעולים. אני מאוד מעריכה את סיד כאומן. טוב, אני מניחה שאכתוב פה לפעמים. תמר

שלום תמר ../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה לפורומנו.
ראשית, אנחנו לא ממש פורום מעריצים - לפחות לא לטעמי - אלא פורום של אנשים שאוהבים את המוסיקה של פינק פלויד, לדורותיה. סיד בארט הוא, כמובן, מאושיות הפלויד, וההערכה אליו כאן היא רבה. כמובן, יש אנשים שמעדיפים את הפלויד בתקופות שונות, וזה לגיטימי. יש כאן לא מעט אנשים שמעדיפים את תקופת בארט. יש הרבה מאוד מידע על סיד ועל שיריו בפורום, גם במאמרים וגם כאן, בדפים קודמים. כן, גם על אלבומי הסולו שלו. אני ממליצה לך לעשות חיפוש (חלק מהדברים יועלו עם הזמן למאמרים, לאחר שאלקט אותם). ונשמח מאוד לשמוע את רעיונותיך והתרשמויותייך. אין לי ספק שתמצאי כאן בני שיחה.

אוי, גוט אין הימל....

סבלנות, ניצן, סבלנות... חלק מהחומר אני צריכה לחפש, כדי לתת לך לינקים. הרי לא אשלח לך מאמרים שלמים דרך המסרים, ועוד באנגלית. וכו'. אבל דבר אחד אני כבר רוצה לשאול אותך, אז יהיה מסר עוד כמה דקות.

Gennifer Gentle

New member
../images/Emo13.gifאיזה קבלת פנים חמימה!

אתם ממש חמודים כולכם, אני חייבת לציין!

Elinor BC

New member
ברוכה הבאה תמר../images/Emo13.gif

אז ציף כבר אמרה הכל. אני רק מוסיפה ואומרת, המלצה חמה, המשיכי ופתחי את הכיוון של פ"פ, מעבר לסיד בארט, ואף תגלי שהדיסקים הם מדהימים! אפילו שסיד לא כלול בהם. אלינור

Gennifer Gentle

New member
פינק פלויד

אני דווקא דיי אוהבת שירים ואלבומים של פינק פלויד אחרי תקופת הבארט. למשל, "more" ו"הצד האפל של הירח" הם אוליי שונים, אבל עדיין מעולים. תמר

itaikuskus

New member
עוד ילדה קטנה

וכבר מעריכה את תקופת בארט, הרשמת אותי. ברוכה הבאה.

Gennifer Gentle

New member
../images/Emo41.gif

הו, תודה לך. אבל זה דיי מעצבן, כי שאני מדברת עם ילדים מכיתתי לגבי מוזיקה, ואני רק מזכירה את השם "פינק פלויד" הם אומרים בדרך כלל משהו כזה:" זה לא הזמר ששר וי דונט ניד נו אדיקיישן?". בקיצור, אני כל כך מעדיפה לדבר על מוזיקה עם מבוגרים.

oribarak

New member
לא חייבת עם מבוגרים.אני עוד חודשיים

בן 15...יש גם אנשים בגילנו שאוהבים!!! בדרך כלל כשאני ממליץ אז אומרים לי"מה אין מוזיקה היום?לא רוצה לשמוע מוזיקה של אנשים שמתו" וכאלה...כולם סתומים בקיצור, לא יכולים להתנסות כשאני מתנסה אז דופקים לי רוק כבד שהראש שלי מתחיל לקבל ויברציות ממנו

wish i was here

New member
חחח אני מבוגר?

החברים שלי מבוגרים? אני בן 15,כך גם החברים שלי...וכולנו שומעים פינק-פלויד,ביטלס,לד-זפלין,קרים ועוד מלא....וכולנו מתעבים סגנונות מודרנים יותר שאני לא רוצה להזכיר את שמם....חבל שאין מבחינה מוזיקלית הרבה להקות שמשתוות לאגדות הנ"ל

GingerBread Man

New member
חבר'ה!

באמת חבל לסגור את עצמך לסגנונות אחרים. אם מחפשים ממש טוב מגלים שיש היום המון דברים מעולים!

למעלה