שלום כולם!

אילון פ

New member
סבלנות..?

כרכן תירס מגיע עד 1.80 מטר , בד"כ 90-150 ס"מ . האורך המקסימלי של קינג קליפורניה 1.5-1.6 מטר. קינג פלורידה מגיע עד 1.95 מטר. לכל הנחשים האלה יספיק טרריום בגודל של 100*50*60 (אורך*רוחב*גובה) ואני (כמעט) בטוח שיש לך מקום לטרריום בגודל הזה בחדר. הייתי מציע לך גם את משפחת המילקים: הם ברובם יותר קטנים מהנחשים הנ"ל, יפים מאוד (!) ואני חושב שמתאימים למתחילים, אבל אני לא בטוח, אז כדאי שנחכה לתשובה של מומחה. לפני הקניה המיוחלת, שוטטי לך ברשת, קראי מידע (במקרה הזה יש מספיק מידע בעברית, אז אפילו לא צריך להתאמץ...) ואם ישארו לך שאלות תשאלי בפורום

אילון פ

New member
לסיכום../images/Emo8.gif

בקשר לנחשים אני חושב שההצעות של החברים היו דיי מקיפות (כמובן שיש עוד נחשים מתאימים, אבל אלה הנפוצים). בקשר ללטאה: 1. בת כמה אחותך? 2. אם אחותך סגורה על לטאות, עשי חיפוש בפורום, הראי לה תמנות של לטאות והיא תבחר. ואז פשוט תשאלי כאן אם אותה לטאה מומולץ למגדל התחיל (אחותך, לצורך העניין) ואני בטוח שלא ישארו לכם שאלות בסופו של דבר...

עוד משו..

נוצרה בעיה ואנחנו לא יכולים לגדל נחשים שאוכלים עכברים, חולדות וכדומה.. יש נחשים שלא אוכלים בעלי חיים..? ואם אין, אז יש כאלה שאוכלים דברים אחרים..? כמו.. אממ.. לא יודעת, תגידו לי אתם...

אילון פ

New member
יש נחשים

שאוכלים דגים או חרקים... דגים- בירית חרקים- זעמן עצים ירוק, אין לי כוח להסביר למה הוא לא מומלץ, אבל הוא לא...

GUYLI9

New member
יש אוכלי חרקים?

ובטח לא כדי לגדל אותו כי הוא נושך או משהו כזה ואי אפשר להרגיל אותו לידיים...

למעלה