שלום כולם!

BaBy AnImE

New member
צודק...

וגם בלי קשר לזה שזה פורום סאקורה... אפשר להבליג קצת לפעמים... מדי פעם זה בריא ואפילו עוזר!

קנשינה

New member
תודה! וכן...

מדבבת מתחילה
(מתי אני כבר אפסיק להיות מתחילה?? *_*) בסאקורה דיבבתי את מאקי מאטסומוטו (המוכרת צעצועים) ועוד כל מני דמויות קטנות...

Houndour

New member
היי! ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ../images/Emo79.gif

כתבת בכרטיס האישי שלך שאת אוהבת אנימה ^^ מה ראית? (בנוסף לקנשין ^^)

קנשינה

New member
כן, אני קצת מכורה לאנימה ../images/Emo13.gif

חוץ מקנשין ראיתי- fruits basket, pita ten, wolfs rain, ranma 1\2, puni puni poemi, ai yori aoshi, ai yori aoshi enishi, weiss kreuz, I MY ME strawberry eggs, jungle wa itsumo hale nochi guu, gravitation, hack sign, onegai teacher, onegai twins, chobits, ועוד כל מני שאני לא זוכרת... וסרטי אנימה: akira, kiki's delivery service, tonari no totoro, grave of the fireflies, umi wo kikoeru, whisper of the heart, princess momonoke, spirited away, red hawk, samurai X, omohide poro poro

shui chan

New member
ואוו שרדת את פיטה טן?

אני ובת דודה שלי התחלנו לראות ובקושי סרדנו את הפרק הראשון ^^;; וברוכה הבאה ^__^

y a m i girl

New member
ברוכה הבאה^^../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

שלום^^ את אוהבת אנימה^^ ראית כמה כאלה שראיתי^^ בכל מקרה, או את מדובבת^^ מאגניב^^

Sakura K

New member
גם אני בהתחלה

זתומרת , עד ששידרו את העונה השניה של סאקורה בערך... לא ממש גלשתי בתפוז אז לא ידעתי על הפורום... אמממ, אנשים : מה הקשר של כוכב נולד או וואט אבר לפורום סאקורה ?!? אני לא רואה / ראיתי או אראה את זה... (סתם הוספתי ...
)

Leemon

New member
אני מבינה שהנושא הזה לא כ"כ אהוד

פה, אבל שניים מהמדובבים בסאקו השתתפו בתחרות (לירון לב-יוקיטו [
] ומיכל רשף-צ'יהארו).

DanaDuck

New member
ברוכה הבאה איילת

זאת סאקורה... נדמה לי שהייתי באחת ההקלטות שלך, יכול להיות? בכל מקרה, וולקאם!

קנשינה

New member
הי דנה!

תודה !
יכול להיות שהיית באחת ההקלטות שלי, אני בכל אופן זוכרת שהייתי בשלך, ככה שכבר בטוח נפגשנו
ואת מדבבת מצויין!! אפילו אמא שלי מעריצה אותך! (היא היתה רואה סאקורה קבוע עם הילדים שהיא שומרת עליהם). והיית צריכה לראות איך היא התלהבה כשהיא פגשה את יובל באולפן ואמרתי לה שהוא מדבב את קרו... ^^

קנשינה

New member
היה איזה פרק עם פינגווינים..

אני זוכרת שהייתי בהקלטה של איזה פרק עם המון פינגווינים, וסאקורה צעקה ביפנית "pingin chan! pingin chan!" ואת צעקת "פינגווין, פינגווין!!" ושתיכן צעקתן יחד וזה היה מחריש אזניים אז מאיה אמרה לך משהו כמו "דנה, את צורחת..." או משהו כזה... ^^' עכשיו אני נזכרת שמאיה אמרה עוד משהו שגרם להערכה שלי כלפיה לגדול- היא אמרה משהו כמו "אם תעשי אותה בכיינית מדי היא תעצבן", ובתור מכורה לאנימה ידעתי שבאמת אין דבר יותר מעצבן מדמות הילדה הקטנה והבכיינית. בסופו של דבר האופן שדובבת את סאקורה יצא מושלם לדעתי, ואפילו הרבה יותר טוב מהיפנית (שם היא באמת עיצבנה). כל הכבוד לך ולמאיה!

Leemon

New member
זה פרק 3.

ואני דווקא אהבתי את הדיבוב ביפנית... (הקטע עם pengi-san ממש חמוד)

למעלה