שלום כולם!!!!

steelwater

New member
שלום כולם!!!!

ש-ל-ו-ם. אני יעל, או בכנויה חיבוקי:), מקן קיר"ש המעולה והקצת מתפרק בירושלים! אני משכבת חזון הדגולה, שזה יב... ואני לא מוכנה למה שהולך פה! אחווה, תכנסו את עצמכם טוב טוב טוב לחור של התחת שלכם ותפסיקו לחשוב את עצמכם! חחח איזה כיף, יריבות שיכבתית:) הכל ברוח טובה.... אבל מה אתם חושבים שאתם?! אתם קטנים, רק שתדעו שבגלל שפוחדים שתיצאו כל-כך קצת שנה הבאה אז לא פותחים קינים חדשים... יו איזה רעה אני! סליחה! יום טוב יניב שגיא - לך תאיים אל קן אחר שיסגרו אותו!!! ביי...

steelwater

New member
החיים בזבל!

היום החליטו בוועדה המוזרה בת"א שלא ישלחו שנה הבאה קומנרים לקיר"ש): אבל אחננו הולכים להילחם בהחלטה הזאת! אנשים תעזרו לנו חחח

Aldaris

New member
את באמת רעה....אבל!

זה מצחיק עצים כל הקטע הזה שכבר חוששים שהם יצאו איזה 3 לש"ש שנה הבאה... מאיה חינוך אמרה לנו את זה במין נימה של "נקווה שיהיה טוב עם הילד הסורר"...פחחח אבל אני חושב שגם בלי שום קשר לעובדה ששכבת אחווה מפורקת וחסרת כל פשר(היי! בדיוק כמו הקן שלך!!) אז אסור לפתוח קינים חדשים בשלב זה כי צריך לחזק את הקינים הקיימים...קינים כמו רחובות, חומ"ז(חולון מקלט) וכל שאל הקינים המתפוררים הללו... ד"א חזון בסוף לא תצא 260 או מספר אסטרונומי שכזה...נצא משהו כמו 180-170....שזה מכובד אבל לא אסטרונומי
אז גם ככה אין יותר מידי קומונרים לפתוח איתם קינים חדשים... תמסרי ד"ש לשפנים האומללים שלך...

למעלה