שלום כולם

wyatt1

New member
שלום כולם

אני מחפש דברים לתוכי שלי שיאתגרו אותי.... שכלית(אם אומרים את זה ככה) יש לו חבל דק עבה כזה בכלוב שלו והוא קושר אותו מתיר את הקשרים ומטפש עליו.... עכשיו רציתי לתת לו עוד דברים אז אם יש הצעות הכל מתקבל... ואגב התוכי מסוג פאסיפיק בערך בגודל של ציפור אהבה....

taltully

New member
מראה

הובף לו מראה לכלוב, אתה לא יודע כמה זמן הם יכולים פשוט לעמוד מול המראה לבהות בעצמם, לנוע ולצפות התמונתם המשתקפת. זה ממש נחמד ולא תופס מקום. חשוב לציין שאני ממליץ לא לשים מראה רגילה מביתך אלא לקנות מיוחדת לתוכים, יש כמעט בכל חנות לחיות בדרך כלל מגיע עם פעמון או איזה צעצוע . נסה את מה שאמרתי לך וספר אם הצלחת

taltully

New member
מראה

הובף לו מראה לכלוב, אתה לא יודע כמה זמן הם יכולים פשוט לעמוד מול המראה לבהות בעצמם, לנוע ולצפות התמונתם המשתקפת. זה ממש נחמד ולא תופס מקום. חשוב לציין שאני ממליץ לא לשים מראה רגילה מביתך אלא לקנות מיוחדת לתוכים, יש כמעט בכל חנות לחיות בדרך כלל מגיע עם פעמון או איזה צעצוע . נסה את מה שאמרתי לך וספר אם הצלחת

taltully

New member
מראה

למעלה