שלום כולם ! אני יודעת שמזמן לא הייתי פה אבל התקלקל לי המחשבבבב ממצב בננות? מה חדש?
L Love benja New member 9/12/03 #1 שלום כולם ! אני יודעת שמזמן לא הייתי פה אבל התקלקל לי המחשבבבב ממצב בננות? מה חדש?
י ילדה סוכר 3 New member 9/12/03 #3 לטם../images/Emo35.gifלטם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif לטמית שלנו הגיעה לטםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ברוכה השווה מאמי איפה היית בובעע זוכרת אותי
לטם../images/Emo35.gifלטם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif לטמית שלנו הגיעה לטםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ברוכה השווה מאמי איפה היית בובעע זוכרת אותי
ש שירן 2 New member 9/12/03 #4 וואלה לטם??.זאת את??? ממצףףףףף?? תאמת חשבתי עליך וכל הזמן שאלתי את עצמי איפה את וווווו... ואללה הנה את פה! אז ברוכה השווה!!!
וואלה לטם??.זאת את??? ממצףףףףף?? תאמת חשבתי עליך וכל הזמן שאלתי את עצמי איפה את וווווו... ואללה הנה את פה! אז ברוכה השווה!!!
L Love benja New member 10/12/03 #5 אהלן כפרות.. בטח שאני זוכרת אותכן!! סה"כ לא הייתי פה שבועיים איך אפשר לשכוח? ירדן נשמתי מה המצב? שירנו'ש מזמן לא שלחת לי אס אם אס וחן חמדתי אתר פצצות יש לך תודה על הד"ש... מההה חדש פההה?
אהלן כפרות.. בטח שאני זוכרת אותכן!! סה"כ לא הייתי פה שבועיים איך אפשר לשכוח? ירדן נשמתי מה המצב? שירנו'ש מזמן לא שלחת לי אס אם אס וחן חמדתי אתר פצצות יש לך תודה על הד"ש... מההה חדש פההה?
D dinora12 New member 10/12/03 #6 ברוכה השבה../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif בלי להעליב אבל שככתי מימך לגמרי,עכשיו אני ניזכרת