שלום כולם...

YeLLOw AnGeL

New member
שלום כולם...

היי אני תמר... לא יודעת למה נכנסתי לכאן... פשוט הרגשתי צורך לכתוב את מה שאני חושבת או מרגישה, אני מקווה שכאן אנשים יכולו להקשיב לי, שאני לא ארגיש מטומטמת... אז לא יודעת אני שמחה ועצובה ומתוסכלת ועצבנית והכל ביחד, ואני שונאת את המצב הזה. וכל הזמן חוזרת לי ההרגשה של רצון למות, אבל למות לא באחריותי... בחלומות אני חולמת שיש פיגועים קרוב אליי, מה שכבר קרה... והיום נסעתי לת"א עם המשפחה, בדרך יש דרכים עם סלעים בצד, לרגע אמרתי לעצמי לא יודעת מאיפה זה בא, הלוואי שנכנס בסלע הזה ונמות... והמוות תוקף אותי בכל מקום. ושאני שמחה אז פתאום זה בא, וגם הבן אדם היחיד בעולם שהצליח לשמח אותי באמת ולעשות לי טוב, גם הוא התחיל להתייחס אליי חרא... ואני לא יודעת מה לעשות, ואני לא יכולה לספר לאנשים קרובים אליי מה עובר עליי. ואני מפחדת. תודה למי שקרה עד הסוף ואשמח אם תגיבו, אפילו סתם הודעות שאומרות "קראתי" כדי לדעת שבאמת לא סתם שפכתי את הלב...

שיי21

New member
היי תמר:))

היי תמר ערב טוב וחג שמח לך לבני משפחתך לכל מי שקורא את ההודעה הזואת ולכל עם ישראל:))) מה המצב? איך עובר עליך החג? קראתי את ההודעה שלך ואני מבין את הבעיה שלך קודם כל את אף פעם לא צריכה להרגיש מטומטמת בטח לא פה ובטח לא מול המחשב פה את יכולה לחשוב מה שאת רוצה ולהגיד מה שאת רוצה זה מה שיפה פה:)))) עכשיו לבעיה שלך קודם כל טוב מאוד שבסוף החלטת לכתוב פה ופרקת את זה מעליך שיחררת את זה ממך זה טוב שלפחות את מוכנה לדבר על זה ולפתוח את העניין עכשיו כל מה שאני או כל אחד אחר יגיד לך פה זה בגדר המלצה או יעוץ לבסוף את זואת שתצתרך לקחת את ההחלטות ולראות מה היא עושה עם הכל:)) תשמעי חמודה לדעתי את צריכה יעוץ מקצועי יותר וזה לא מה שתקבלי פה פה באמת כולם ישתדלו לעזור לך כמה שיותר אבל אין לנו את הכלים להתמודד עם הבעיה שלך ואנחנו לא מכירים את כל הסיפור כי המקרה שלך יכול לנבוע ממספר סיבות... כך שאני ממליץ לך ללכת ליעוץ של יועצת שיכבה אם את בבית ספר או לרופה משפחה שיכוון אותך אבל הכי טוב זה לאבא ואמא אם את מסוגלת כי הם יבינו אותך הכי טוב ויתמכו בך בכי טוב שאפשר.... לפי מה שאני חושב ומבין ממה שאת מתארת לדעתי הכל זה רק בראש שלך ולכל אחד יש את המצבים האלה אוליי לא על מוות אבל גם שזה נכנס איך שהוא לתת מודע שלך וזה חוזר בהבזקים כל פעם מחדש... במקרה שלך אוליי זה מאז הפיגוע שהיית לידו ועדיין לא יוצא לך מהראש וזה טיבעי ביותר ואף אחד אחר לא יגיד לך אחרת שאת משוגעת או משהוא כזה...את פשוט צריכה עזרה מתאימה ומשהוא לדבר איתו ואני מבטיח לך שזה יעבור לך אם תתני לזה הזדמנות וטיפה זמן שזה גם חשוב:))) ואוליי זה גם קשור לבן אדם הזה ששימח אותך ועכשיו היחסים איתו הדרדרו אבל שוב אני לא יודע על כל הסיפור...לכן חשוב שתדברי עם בעל מקצוע ולדעתי גם תשתפי את הקרובים אליך בשביל זה הם נקראים קרובים כדי להיות שם בשבילך תמיד לא רק שטוב לך אלה במיוחד שרע לך ואני בטוח שהם יתנו לך את כל התמיכה שאת צריכה אם רק תתני להם צ'אנס:))) טוב חמודה אני יקצר כי בטח כבר שיגעתי אותך אבל החיים יפים וחבל לך לפספס אותם כי במילה כולנו בסוף נגיע לאותו מקום אז קחי את הזמן כי הזמן שלך גם יבוא מתי שהוא כמו של כולנו:))) יש לך עוד ילדים להביא ונכדים לראות ולפנק :))) אז תוצאי לך את כל השטויות מהראש תחייכי ותדברי על זה עם משהוא או משהיא שאת באמת סומכת עליהם ותבקשי שיעזור לך או יכוון אותך אז המשך חג שמח לך ולכל משפחתך ולכל מי שקורא את ההודעה הזואת ולכל עם ישראל:))) ותזכרו תמיד תחייכו זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:))))

sidi

New member
אני מסכים

לדעתי את צריכה לנסות ולדבר עם מישהו קרוב. לגבי יועצת בי"ס אני לא הייתי מחכה שהיא תעזור. היא רק תקלקל ותדביק לך תוית לדעתי. (אני אישית לא סומך על מערכת החינוך בישראל). מה שלדעתי את צריכה לעשות זה לפנות להורים ולהסביר להם יפה שאת נמצאת קצת במצוקה וקשה לך. ומה הם מציעים לעשות. (אני לא הייתי אומר להם מחשבות אובדניות או משהו בסגנון כי אז הם יכולים להיבהל ולהילחץ יותר מדי ואני לא בטוח שזה נחוץ) ד"א אם תחליטי לפנות לייעוץ אצל איש מקצוע אז בעיקרון הכל נותר שמור ביניך לבין היועץ למיטב ידיעתי. ועוד ד"א תרגישי חופשי לכתוב פה מתי שבא לך.

ניקולי

New member
תמר היקרה!

ראשית אחבק אותך
ואתן לך
על המצח.. לגבי החלומות שלך את חולמת שיש פיגועים ואת נמצאת שם, לחלום על פיגועים בימינו זה לגיטימי, גם אני חלמתי על פיגוע ועוד בחלום ראיתי את אמא שלי ואת בעלי שלפתע בעלי שכב על הריצפה וקרא לי לעזרה.. את יודעת מה? מהתת מודע אפילו בחלום השתדלתי לראות שהוא לא נפגע בפיגוע.. וכך היה הוא היה רחוק מאיזור הפיגוע הוא פשוט נבהל מהבום.. והלב שלו נחלש..וזה רק בחלום!! אני חושבת שבאזשהו מקום יש לנו שליטה על המחשבות שלנו ועל הפחדים שלנו אם רק נרצה... את רוצה למות אבל לא שאת תהרגי את עצמך, ולמה??? כי את מפחדת להתאבד ואולי לא להצליח...ואז תשארי נכה לכל החיים ואז החיים שלך לא יהיו בזבל אלא במיץ של הזבל. את סומכת על אחרים, את סומכת על ההורים שלך שתוך כדי נסיעה יכנסו בסלע ותמותו...את סומכת שאולי יבוא רכב (אחד משוגע) ויעיף אותך למרחקים בנגיעה אחת ומשם לא תקומי... ראי נא תמר הסטיסטיקה אומרת שאחד ל - 100 איש עובר בחיו שלב כזה של חוסר וודאות, פחד, חרדה, ואני אגלה לך סוד?? גם אני עברתי שלב כזה בחיי, נסתי בכל מאודי שזה יעבור לי,עבדתי על עצמי נון סטופ שהפחד יעבור לי..ודרך אגב הפחד שלי היה ההפך משלך לי היה פחד לא למות וכל דבר קטן הרתיע אותי..לבסוף הלכתי לפסיכולוגית לא לא יכולתי להמשיך ככה. ובקיצור מה שאני באה לאמר לך שלא משנה מה עובר עלייך את חייבת לטפל כמו שהשאר אמרו בטיפול פסיכולוגי, וזאת לא בושה...ואח"כ תראי איך תרגישי אחרת. דרך אגב יש לי הרגשה מאוד חזקה שעברת משהו בילדות שלך.. לא סתם היית רוצה שאת והמשפחה שלך תתקעו בסלע וכולכם תמותו.. יש בזה משהו.

YeLLOw AnGeL

New member
תודה לכולכם!!!!!!!../images/Emo24.gif

אז ככה... סיפרתי לאמא שלי על החלום של הפיגוע והיא אמרה ששום דבר לא קרה ואני לא צריכה לדאוג. זו לא בדיוק התשובה שחיכיתי לה, אבל אם אומרת אז אני לא אדאג. ואני לא בנאדם דיכאוני או משהו, אני דווקא מאוד שמחה ואנשים אומרים שאני משוגעת לפעמים מרוב השמחה שלי. אבל לפעמים יש לי קטעים כאלה שאני אומרת לעצמי הלוואי שבכלל לא הייתי נולדת, ואני מתעצבנת על עצמי בגלל זה. קראתי את הספר האלכימאי, ואני חושבת שזה אחד הדברים שגרמו לי לרצות לחיות יותר להגיע ליעוד שלי בחיים.
וכן יכול להיות שעברתי משהו בילדות, והלא רחוקה וזה מה שגורם לי לדכאונות האלה, אבל אני לא חושבת שיש כאן קשר לסלע... בכל מקרה תודה ענקית לכולכם!!! אתם ממממש חמודים!
אני אחשוב על העצות שלכם ברצינות והחליט...

YeLLOw AnGeL

New member
אה ובקשר לייעוץ מקצועי...

אז אני כבר מלאאאא זמן רוצה ללכת לפסיכולוג. ואני חושבת שכל בנאדם צריך איזה פסיכולוג פרטי כזה לספר לו הכל גם אם אין לו איזשהי בעיה מיוחדת. אבל יש בעיונת קטנה, ללכת לפסיכולוג זה הוצאה לא קטנה, ואני לא רוצה להקשות על ההורים שלי, אתם יודעים, המצב הכלכלי במדינה לא משהו... אני חושבת שאם לא כל כך יקר לקבל כזו עזרה אז מזמן הייתי הולכת, ובכיף!

למעלה