שלום כולם

אופקית

New member
שלום כולם

שלום לא יודעת אם אתם זוכרים אותי ,כתבתי ממזמן שאני סובלת מהפרעת אכילה,ורוצה לטפל בעצמי וכוליה,קיבלתי המון פניות והתחלתי דיקור סיני,וייעוץ נטורפתי תזונתי,בכל מקרה אני עכשין במין עירבוב אני אוכלת יותר מידי כנראה שהגוף רוצה איזון כלשהו,אני לא צקיאה למרות שזו לא חוכמה כי מעולם לט הקאתי,עליתי במשקל והשרירים שלי שנהרסו מההרעבה משתקמים,בגלל כל האוכל שנכנס,אבל כבר היום אני מרגישה שאני מתחילה להתאזן,אני רוצה להודות לכם כי מאוד חיזקתם אותי,עכשיו כשאני מתחילה את הטיפול באקופנטורה,התחלתי סליחה,והנטורופתי,אני מרגישה שחסר לי משהו:קבלה ואהבה עצמית,אתמול חשבתי על זה שאולי דימיון מודרך יעזרו לי להגיע למקום הזה,של קבלה ואהבה,הטוב והרע,אני יודעת שזה ייקח לי זמן וזה מתסכל אבל גם נחמד בו זמנית,כמו טיול,אני מרגישה שאני אוכל לבדוק בכל מיני רבדים,מה טוב לי ומה רע,לגוף ולנפש,רציתי לשאול כאן האם לדעתכם טיפול בדדמיון מודרך יכול לעזור בקבלת האדם את עצמו,ואם כן איכן אפשר להגע למטפלים טובים באמת!!! תודה ושבת שלום

SideKick

New member
קבלה ואהבה עצמית...

אופקית שלום, אני שמחה לשמוע שאת מטפלת בעצמך ומרגישה שדברים זזים. את בטיפול של אקופונטורה, וגם אצל נטורופתית, ועכשיו את רוצה קצת דמיון מודרך להשלמת התמונה. הייתי מייעצת לך לעצור. רגע! לאן את רצה? אני יודעת שכשיש בעיה רוצה להיפתר ממנה וכמה שיותר מהר. אולם כל אחד מן הטיפולים שאת מציינת הוא עולם בפני עצמו. בטיפול הגוף עובר כל מיני תהליכים. עולים דברים פיסיים, אישיים ורגשיים. הייתי מייעצת לך לא לערבב יותר מן בבת אחת. כשדברים עולים, כדאי לדעת מאיפה הם באים, מה היה הטריגר, לאפשר למערכת כולה להתמודד עם מה שעלה ולהיערך לשינוי. קפיצה תזזיתית מטיפול לטיפול לא מאפשרת להפיק את המירב מכל אחד ואחד מהם. את מספרת שאת מרגישה כרגע בחוסר בקבלה ואהבה עצמית. אני הייתי מציעה, לפני שאת מזדרזת לחפש מישהו לעבודה עם דימיון מודרך, לעצור. תני כבוד לתחושת החוסר הזאת שעולה. יש לה משמעות. אפשרי למערכת שלך להתמודד עם התחושה הזאת, גם אם היא לא ממש נוחה. תראי מה עולה שם, אילו פחדים, אילו דימויים ומראות, אילו תחושות פיסיות. ייתכן שתחושת החוסר הזאת היא היא הגורם האמיתי לכל התופעות שבגללן בכלל הגעת לטיפול. שתפי את המטפלות שלך במה שעולה. ולאחר שתסיימי את הטיפולים הללו, אם עדיין תרגישי צורך, תוכלי בהחלט לפנות גם לדימיון מודרך. רבים מן המטפלים כאן משלבים דמיון מודרך בעבודתם. אם תרצי מישהו שזהו תחום עיסוקו העיקרי, תוכלי לשאול בפורום דימיון מודרך. ישמחו לענות לך שם. בהצלחה.

אופקית

New member
שלום ותודה

תודה,אני אקח את דברייך לתשומת לב,אני באמת חושבת שיש בהם הרבה,לגביי התחושה של חוסר הקבלה שלי את עצמי,ובכן זה קיים כבר שנים,הנטייה הראשונה שלי היא לייחס את זה לכך שאני לא מרוצה מהמראה שלי,אבל אני מניחה שזה לא רק זה,בגלל שעובדה שמראה לא אסתטי לא מפריע לי לחבב אחרים,מה גם שבעיניי כמעט כולם נראים יפה,חוץ ממני,הסיבות לשנאת העצמי שלי עלומות ממני ,אני בנאדם לחלוטין לא מאוזן וקיצוני בכל ,זו תכונה שאני מסרבת לקבל מפניי שהיא גורמת לי רק צרות,הן פיזית והן נפשית! סליחה על המגילה אגב,אני אשמע לעתך ותמקד בדיקור ובנטורופתיה,האם אוכל לפנות עלייך במסרים?

freearth10

New member
../images/Emo28.gifדמיון מודרך- דרך מופלאה

לטפל בגוף וגם בנפש. דמיון מודרך מביא את התת מודע למודעות וכאשר אנחנו מודעים לתהליך יש לנו את האפשרות לבחור את הבחירות הטובות ביותר עבורנו. מאיה

נשמע נהדר, טוב לשמוע../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נשמע נהדר, טוב לשמוע בשורות טובות... דיקור סיני הוא בעיני כמו נס, דבר מדהים שלא יאומן כמה הוא יעיל... בהצלחה
ותמשיכי לעדכן בפורום, אני בטוחה שזה נותן כוח לאחרים (לי בטוח ) הבשורות הטובות האלו

למעלה