יש פתח לתקוה
New member
שלום כולם
עירני פה לאחרונה, כל מיני שמות חדשים... שלא נדע. אצלנו: יום ככה יום ככה. אבל בגדול האיש כמעט לא מתפקד בתור הורה. (אם אני נעדרת
שוכח לתת להם אוכל שוכח לדאוג לנקיון הבית, הילדים, הבית נראה כמו סדום ועמורה והילדים כמו ממחנה פליטים. היום בבוקר חזר למיטה לישון ולא היה אכפת לו שהילד לא הולך לבית ספר, עד שהמורה התקשר ואיים שהילד לא יקבל את התעודה... האיום כנראה עבד. כך שב10 שניהם הגיעו כל אחד למקומו. בחודש שעבר השיג בסך הכל 800 ש"ח כי החסיר יותר מדי ימים. איך אפשר לחיות ככה? ../images/Emo70.gifמחר יש לנו עירעור בביטוח לאומי../images/Emo70.gif כל מי שקורא, בבקשה תתפללו שנצליח. הפעם הכנתי מכתב, אמנם קצת מבולבל אבל עם טענות ועדויות על דברים שקרו. אם יש לכם טיפים, אז מחר עד 9-10 אני אהיה כאן, ואשמח לקרוא שירשור טיפים לפני עירעור בביטוח, מה להגיד, איך להגיד, להיות אסרטיבית או "מנומסת"? אפילו מה ללבוש... האם זה משנה??? יש לנו מכתב מאד חריף וברור מהפסיכיאטר, הפעם אני מביאה אותו ולא רק בדואר, מי יודע אם הם בכלל קיבלו וקראו אותו??? תחזיקו לנו אצבעות!!!!!!
עירני פה לאחרונה, כל מיני שמות חדשים... שלא נדע. אצלנו: יום ככה יום ככה. אבל בגדול האיש כמעט לא מתפקד בתור הורה. (אם אני נעדרת