שלום כולם!

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך

BMS

New member
שלום כולם!

כן אני יודעת שאתם שואלים מאיפה נפלתי עליכם,מהולנד- סתתתם אחרי שיטוט בפורום רציתי לשאול: אנשים מה קרה לראש שלכם משהו דפוק בו? או שזה אנשים חדשים שלא יודעים להסתכל בארכיון- לא זה בסדר, אבל תראו כמה דברים שמשכו את תשומת ליבי והם: מתי כנסיית השכל מופיעים?- מה הקשה שמתם לב לאיזה פורום נכנסתם בכלל? יש מסרים אתם יודעים. איפה אני יכול להשיג אקורדים/מילים וכו´- אנשים תסתכלו בדף הקודם תמצאו אני מבטיחה ואם לא אתם לא מכירים את האתר הרשמי? www.hayehudim.com אתם תמצאו שם הרבה... וכל העניין סביב ההופעות הפך גדול מידי, אני ממש מצטערת על זה שלא הגעתי אבל פעם לפני כל הופעה היה שירשור אחד ואחרי כל הופעה היא אחד או שניים אבל דף שלם על- מי היה בראשון, מי היה אצל.... טוב אני תוקפת בגלל שיש לי חרא בוקר אבל סתם לתשומת לבכם ואנשים חדשים ספרו על עצמכם או שכדי שאני יתחיל קודם לספר על עצמי אז ככה: אני ניר בת 14 מתה על היהודים ובלה בלה מי שרוצה לדעת שישאל...

rainbowgirl

New member
טופ,אני ימשיכ

אני קורל בת 13 וחצי מבאר שבע. המ...אני אוהבת את:היהודימ,אביב גפנ,איפה הילד,ברי סחרופ,דנה ברגר,איגי וקסמנ וכו´. וניר-יש לכ שיער מהממ
אל תקשיבי לדנה!

עכשיו אני ../images/Emo13.gif

הגר בת 15 וחצי, כיתה י´ ,מקיף ח´. שומעת הרבה
מנגנת על גיטרה, כותבת ובלה... ועכשיו קצת יח"צון: כנסו לפה!!! הדף שלי בבמה...

נייירווווושש

אחותיייייייי שחכתי אתמול להיתקשר.. ישנתי..
אנד אמממ...... וואטסאפ מיי דודההההה????? איכ היה באמסטרדמ?!?!?!?!?! אני מאוד מאוד כואסת עליכ שלא הבאת איזה...אממ איכ אני יגיד את זה... נו איכ קוראימ לזה... אמממ...כזה ירוק......מינ טאבק כזה.... אמ כזאת השפעה טופה כזאת...וקואק קואק... קיצר.... סופ סופ חזרת אלינו דודתי ואני רוני הסטלנית ל...בת 14 מ...עדיפ שלא תדעו... ואני מתה אל היהודימ...Skid Row,Motly Crow ודרימ טיאטר ואביב גפנ..ועוד ועוד ועוד... וקואק קואק קואק.. זהו.. בהביי ממני רוני הסטלנית ל.

caspergirl

New member
גמאני !!! גמאני!!!

אני דנה, בת 14.5 משהו כזהה..... אנ´לא עושה כלום בחיים חוץ מלדבר עם ניר וקורל... ולשמוע מוזיקה ...(היהודים, המכשפות, אביב גפן, פרל ג´אם... וכו´....) ילדתי הקטנה....{נושי}... התגעגענו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאודדדדדדדד
וילדתי השניה...{קורלי} אני לא אמרתי שזה מכוער... אמרתי שזה מפחיד!!! דודה?????? את פה???? זה לא בסדר שאת לא מתקשרת אלי יותר...
טוב, נתראה כולם!!! בייי

Dark Star03

New member
אני.........

שמי ליבי אני בת 13.5 אני חולה על היהודים!!! ואני חייה בחיפה! בכיתה ח´ ליאו באק!!!

SlipKoRn 10

New member
אני

אני תמיר כינוי זאי (לא נותנים לשנות את השם משתמש!!) בן 14 היתה הופעה טובה מאוד בראשון נכנסתי בחינם!!!!

דודה דודה דודה...../images/Emo6.gif

אאזזזזזזזזזזזז ככה.... אני פה חייה קיימת ונושמת...ליפעמימ לא...סתתתתתתתתתתתתתאאאאאמממ... (שנימ לא אמרתי את זה..) קיצר.. אני פה חייה ונושמת אבל לא יוצא לי להחזיר תגובות... ו...שמעי אני תמיד חושבת להיתקשר או לא.. ואז שאני באה להיתקשר מישהו מגיע... וליפעמימ אני בדרכ הבייתה ואני באה להיתקשר...אבל לא נעימ..מאוחר.. ואתמ קיבוצניקימ (ערורימ) לא יודעת..ישנימ לא ישנימ..וקואק קואק.. קיצור... פעמ באה אני יתקשרר לא משנה מה השעה... וניר...גיליתי שנעבד לי הפלאפונ שלכ..ענה לי מישהו אחר...ככה זה כבר כמה ימימ...ואתמול שהיתקשרתי (לא זוכרת אמ אתמול אבל וואטאבר) זה שמעתי את ההודעה ואחוריזה התקשרתי..קואק קואק בקיצור שלחי לי תגובה\מסר אמ המיספר... וקואק קואק קואק נעימ לכולמ!.. בהביי ולילה טופפפפפ..
ממני...רוני הסטלנית ל.

r o n i1

New member
היי

אני רוני בת 14 ממצפה רמון לא מזמן התחלתי לאוהב את היהודים

BMS

New member
תודה....

דודה תראי קצת קשה ללהוציא מהולנד את הדברים האלה הירוקים שדיברת עליהם, ואני ישלח לך מסר עם המס´- אל תשחכי אותי!! דנה כבר דיברנו על זה לא? והשיער שלי מפחיד נוראי? נעלבתי או שלא מה? טוב שיהיה.... לפחות קורל אוהבת אותו תודה לך אז מתה עליכן ועל עוד כמה תמיד פה בשבילכן גם כשאני לא שפוייה אז תתקשרו... וכמו שכבר אמרתי אני ניר בת 14 וחייה על מוסיקה (זה הסמים שלי! בינתיים)

למעלה