שלום כולם...

Netanya Girl

New member
שלום כולם...

תוהה אני מהו מספר הפרק של החתונה של הלסביות מלאני ולינדסי?? כל מי שיעזור תודה

1Shir

New member
../images/Emo58.gif

שמעתי פעם מישהו אומר שזה פרק 11. (מחר פרק 8 )

Sheepe D

New member
מה מחר?

מחר יש פרק מס30! לא 8.... או שלא הבנתי נכון... ד"א יש שידורים חוזרים מתישהו? או פרקים ישנים של העונה הראשונה?

לא הבנת נכון....

מחר פרק 30(בישראל)של שתי העונות...ומחר פרק שמונה של העונה השנייה(הנוכחית)יותר קל לספור את הפרקים רק של העונה הנוכחית... יש שידורים חוזרים של העונה הראשונה(ולא ידוע עדיין אם לא השנייה)בספטמבר...

Randyael

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מחר באמת יש פרק 30 או 208 הכוונה לפרק 8 עונה שלישית

faith2

New member
ספוילר......../images/Emo58.gif

ס פ ו י ל ר ! תמונה מהחתונה למי שתהה מי מבין שתי הבנות תלבש את שמלת הכלה.

לא לי...

אני חשבתי ששתיהן ילבשו שימלת כלה. זה ממש דפוק שאחת מהן לבושה כמו בן. שתיהן בנות, אז שתיהן צריכות ללבוש שימלה. למשל, אם בראיין וג´סטין יתחתנו...זה לא שבראיין יתלבש נורמלי וג´סטין ילבש שימלה!!! ממש לא! שניהם יתלבשו כמו שחתן מתלבש!

lolly1

New member
בריאן וגסטין

יתחתנו?.........בריאן?????מתחתן?????????????חחחחחחחחחחחחחחחחההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דווקא שמלת כלה....

תהיה נורא מחמיאה לג´סטין...(או שלא)... אבל מלאני הרבה יותר גברית מלידזסי וכנראה ככה הן רוצות.....

maayan15

New member
לא ממש קשור אבל בכל זאת.....

קודם כל לחלק שכן קשור- אני דווקא אהבתי שמלאני לובשת חליפה... מתאים לה... ולחלק הלא ממש קשור- זו רק אני או שמייקל נראה טוב כאישה?... אני כמובן מדברת על הפרק של מצעד הגאווה.... ממש סקסית....

לגבי מייקי...

לא חשבתי שאני אי פעם יגיד לך את זה, אבל את צודקת! מייקי באמת נראה טוב כאישה.

תשובה מאוד פשוטה...

קודם כל...אני רשמתי את זה למעין, ולא לך. אבל בכל זאת אני יסביר לך למה הדגשתי את ה"לך". כי היא ההפך הגמור ממני. היא אוהבת את מייקי ושונאת את ג´סטין...אני בדיוק להפך. היא מעדיפה את בראיין מהעונה הראשונה...ואני מעדיפה את בראיין מהעונה השנייה. ו...הדבר הכי חשוב...היא רוצה שבראיין יהיה עם מייקי! זה הדבר האחרון שאני רוצה! בראיין וג´סטין נועדו זה לזה...וזה מה שיהיה! אז בגלל זה אני הדגשתי את ה"לך", כי לא חשבתי שאי פעם אני יסכים איתה לגבי משהו.

אההה....ואני מסכימה איתך על הכל...

בריאן ןג´סטין נועדו אחד לשני..... אני מעדיפה את ביראן של העונה השנייה ואת ג´יסטין על פני מייקל....

maayan15

New member
זה בסדר...

גם אני לא חשבתי שאיי פעם נסכים על משהו... רק על דבר אחד אולי... בריאן קיני הוא כוסון רציני...

למעלה