שלום כולם.........

שלום כולם.........

אני מאי,אני בת 15 ויש לי סכרת נעורים מגיל 9, ולאמא שלי יש סכרת נעורים כבר כמעט 20 שנה (מגיל 30 בערך). עקרונית הגעתי לפורום הזה לאחר שהמיני פסיכולוגית שלי(סטודנטית לפסיכולוגיה....) ביקשה ממני להעביר מסר לסוכרתים מאזור המרכז. בקרוב תיפתח קבוצת תמיכה לסוכרתים, לפרטים אפשר לשלוח אי-מייל למיכל (הסטודנטית) בכתובת: [email protected] אולי אני אמצא גם את מס´ הטלפון מתישהו JUST DONT HOLD YOUR BREATH- (אבל) אני בבלגן לא נורמלי, אני בספק אם אני אמצא משהו בקרוב. בכל מקרה, מקווה לראות אותכם בקרוב בצעדה, שיהיה לתלמידים שבינכם חופש נעים. ביי. נ.ב. יש פה מישהו מהקייטנה?

היי מאי.

ברוכה הבאה! את מוזמנת להישאר ולכתוב פה בכל עת. אני בת 14 וחצי ואני הולכת כול שנה לקייטנה. הרבה בריאות,

LARAS

New member
היי מאי (וחן!!) ../images/Emo54.gif

היי אני לארה ו...המ...אני בת 13 וקצת... וגם לי יש סוכרת מגיל 9 !! אני כל שנה בקייטנה גם השנה אני הולכת.. (עולה ל-ח´) ו.. ביום שישי אני כנראה אהיה בצעדה וגם חן!! אז... בא לכם שניפגש כל מי שבפורום בצעדה ביום שישי?
זה יכול להיות נחמד
ביי ביי לארה |פרח

היי חן, לארה, ובכלל כל הפורום.....

A. חן, את עולה ל-י´ או ל-ט´? אולי אנחנו באותה שכבה....... B. אני גם הולכת כל שנה........ הפורום נראה חביב למדאי, אני בכלל מכורה לפורומים אז כנראה אני אצמד לפה....

LARAS

New member
היי לך אנג´לינה ג´ונסון...!! ../images/Emo39.gif

מה קורה??
צ´מעי, על השאלות שלך אל חן, היא תצטרך לענות לך
אבל.. לא יכולתי שלא להגיב להודעה שלך כי גם אני אהיה
איתך השנה בקייטנה (וגם בצעדה אם את הולכת..)
אהממ.. אני עולה ל-ח´ כמו שכבר בטח הבנת.. ותגידי,
מה השם האמיתי שלך כי אני מכירה כמה בנות מ-ח´..
תעני לי מהררררר
לארה

אאמממ.....

בעעסה אבל לא נהייה ביחד-אני בבוגרים ואת בביניים. לצעדה אני אבוא, קל לזהות אותי-יש לי שיער קצוץ........ קוראים לי מאיה.........

הי מאיה...

אני עולה לכיתה ט´.... וואי יש לך שער קצוץ....איזה מגניב...גם אני רוצה אבל אין לי אומץ... אז אם כך אני מקווה שאני אפגוש אותך בצעדה יחד אם לארה!

LARAS

New member
סבבה.... D-:

אז נתראה שם :))
בכל אופן, לי יש שיער שחור ארוך כזה... אהמ.. ועיניים חומות.............. אז אני מקווה שלא יהיו שם יותר מדי עם שיער קצוץ
ביי ביי לארה

LARAS

New member
מאאאאאיייייההההההההה... ../images/Emo9.gif

הלואאאאאאאאאאווווווו?? לא היית אמורה לשים כמה תמונות [בעעע!] שלי ושל חן בפורום?? (מהצעדה) אנחנו מחכיםםםם...
לארה

למעלה