שלום כולם

elyashiv2

New member
שלום כולם

הייתי פעיל בפורום לפני בערך שנתיים ועזבתי מכיוון שהפורום הוא לא חברתי אלא רק אנשים שנכנסים שואלים שאלות. אני רוצה לחשוב בקול ואולי להעלות את זה לדיון... אתם רוצים שהפורום יהיה יותר חברתי ויתעסק לא רק בחלומות צלולים אלא גם סתם ככה חוויות של אנשים ומקום מפגש? או להשאיר את זה פורום אשר מדבר רק על חלומות צלולים? כמו כן תהיתי גם מה הגילאים של האנשים שנמצאים בפורום? אני בן 23 האם יש אנשים בגילי או שאני הכי מבוגר כאן? תוה רבה ויום טוב!

לקשמי

New member
אתה לא הכי מבוגר כאן

אני בת 32 ובדרך כלל אני הכי מבוגרת כאן, למעט מקרים חריגים שנכנסים לפה גם אנשים יותר מבוגרים, אבל גם הם לא נשארים פה הרבה זמן. לגבי השאלות שלך, הייתי רוצה שהפורום יהיה יותר פעיל. לא שיחרוג מהנושא אבל שיהיו בו יותר דיונים על חלימה צלולה וכל התופעות שמתלוות אליה, שאנשים יספרו חוויות (ובאשר אליי, בעבר סיפרתי כאן על חלומות צלולים שהיו לי אבל לאחרונה, למרות שהיו לי כמה חלומות צלולים לא הרגשתי צורך לספר אותם כי הם די חוזרים על עצמם ואם הייתי מספרת על כולם זה היה הופך להיות ממש משעמם). וכמו כן הייתי רוצה לדעת אם החלומות הצלולים גם עוזרים למישהו בחיים המציאותיים. למשל אם מישהו הצליח באמת להתגבר על פחד מסוים, להשיג מטרה מסויימת או אפילו לרפא את הגוף באמצעות חלום צלול. (אני יודעת שהיו אנשים שהצליחו אבל לא שמעתי סיפורים אישיים על כך).

silverhawk

New member
אהלן אלישיב

ברוך שובך לפורום, אני זוכר אותך היטב.
אין שום מניעה שהפורום יקבל ציביון מעט יותר חברתי. להפך, אני חושב שזה יהיה מצוין בגיבוש האנשים ויכניס יותר עניין. אבל... המעבר מתיאוריה לפרקטיקה הוא הבעייתי. אם יש לך רעיונות איך להפוך את הפורום ליותר חברתי (פינות, תחרויות, משחקים) - אתה יותר ממוזמן ללכת על זה.
ולשאלתך, גם אני בן 23, וכמו שראית, יש אנשים בגילאים שונים.

elyashiv2

New member
תודה על התגובות../images/Emo24.gif

אני מקווה באמת לבלות איתכם יותר ולהחזיר לעצמי אולי בהמשך את החלומות צלולים שחוויתי לפני כשנתיים. החלומות צלולים היו חסרים לי אך לא היה לי זמן ואני רואה את הפורום מנוף לשוב ולהשקיע בזה משאבים! בקיצור... שנזכה
לילה טוב חבר'ה

למעלה