שלום כולם

• פותח הנושא Max M
  • פורסם בתאריך

Max M

New member
שלום כולם

אני נרשמתי לקורס צניחה אני רוצה לדעת אם יש לכם איזשהם המצלצות או טיפים קטנים לקורס כמו מה שווה לביא או מה לא. בתודה

papasi

New member
קורס צניחה

מעבר לחוויה המדהימה שאתה הולך לעבור, כאחד שסיים קורס לא מזמן אני ממליץ לך..: 1. תהנה תהנה תהנה מכל רגע בחוויות הלימוד ובצניחות הראשונות. 2. תישאר רגוע עד כמה שניתן.. 3. בדרך למעלה תנשום נשימות עמוקות בכל רגע נתון... 4. הדבר החשוב ביותר זה לפתוח מצנח... שמור על הכללים הבסיסיים והכל יהיה בסדר. 5. תקרא בכל הזדמנות את נהלי הבטיחות ונהלי פתיחת מצנח רזרבי- שלוט בתקלות בע"פ.. 6. חייך כל הדרך למטה 7. אחרי הצניחה תעכל את מה שעברת ותלמד מכל צניחה וצניחה.. 8. תהיה קשוב למדריכים ותנסה לעמוד בדרישות 9. שמור על מצב גוף רפוי... אל תתנגד לרוח.. 10. בנחיתה... משוך את 2 ידיות ההיגוי ביחד לפי הוראת הבקר ובצורה סימטרית.. זהו בגדול... מקווה שעזרתי, שרון

לחייך לנשום עמוק לצאת מהמטוס ולהמשיך לחייך

המדריכים פשוט מעולים הם כבר יעשו את כל היתר לפחות בשלבים הראשונים (פרדייב) אם הצלחתה לעבור את אלה היתר יסתדר עם הזמן אה והכי חשוב בגובה 6000 רגל אתה שולח את יד ימין מאחורי הגב מושך בידית ופותח מצנח-עדיף שכך ואגב אם ברעש של המטוס לאחר פתיחת הדלת בגובה 12000 רגל אתה מצליח לשמוע היטב את דפיקות הלב שלך -זה בסדר גם אלו שיש להם 5000 צניחות הרגישו כך בהתחלה ,ואלו שלא מתביישים להודות ! בקיצור תהנה זו הולכת להיות החוויה הכי חזקה בחיים שלך

OhadNir

New member
רעש של מטוס?

כשהדלת נפתחת???? אף פעם לא שמעתי כזה דבר...

למעלה