שלום כולם...

שלום כולם...../images/Emo90.gif

היום שמעתי בחדשות על כך שהורים הכו מורה בגלל שהעירה לבנם על תלבושת אחידה....לא באיזור שלנו. אני חושבת שזה נורא??.צריך לעשות מעשה נחרץ יותר כנגד האלימות בחברה שלנו. לילה טוב לכולם.. כולל לשלוש הישויות בפורום.ולכל אלה שחושבים שאני זכר.. הם חיים בגן עדן של שוטים....ואולי שותים?????מי יודע שרית הספרית מס2

להכות מורה או להכות אישה ???????

אני הייתי רוצה את ההורים האלו אצלי לסידרת חינוך מי שמע על להכות מורה איפה אנחנו חיים מחר השכן יבק ממנו להיות בשקט אז ישר לקרוא לחברה לבוא ולפוצץ את השכן ??? על דברים כאלו צריך להיות עונש חקוק בחוק על הכהת מורים ועובדי ציבור צריכים לשבת מאחורי סורג ובריח נקודה לא פחות ולא יותר.

ס ד

New member
גיא, תחליט, אתה מוחק אותו וגם עונה

לו? מדובר באותו אחד שמלכלך בגל שבע. אל תהיה תמים. אנחנו יודעים כמה דברים...

אלייך גיא

כידוע לך קיים חוק שכזה..אני סבורה שמורים הם עובדי מדינה וקיים חוק מאוד ברור לגבי תקיפת, או העלבת עובד ציבור. אני באמת מקווה שההורים האלה יוכנסו למעצר וישפטו בכל חומרת הדין. למען יראו ויראו(מהמילה יראה)....וכל ההורים האחרים במדינה לא יעזו יותר להתחצף למורים מנהלים וכל סגל החינוכי בבתי הספר. פשוט נורא מה שהולך היום..ההורים נותנים גיבוי לילדים... ומלמדים אותם אלימות.. גם אצלנו בגני אביב היה לפני שנתיים מקרה שכזה..הורים קיללו את המנהלת והשוטר הקהילתי פשוט גרם למעצרם למספר שעות.... העיניין התפרסם בשכונה ומאז אין יותר מקרים שכאלה. לילה טוב ותודה על תגובתך האוהדת.. שרית

למעלה