שלום כולם

ThE PuSsYcAt

New member
שלום כולם ../images/Emo9.gif

אני לא בדיוק מהפורום.. אבל תהייתי אם למישהו יש תמונה של נינה עם העגיל בגבה.. הייתי לא מעודכנת די הרבה זמן ורק עכשיו שמעתי עליו אני אשמח אם מישהו יעלה תמונה
חג שמח

MC MoRaNa

New member
זו אמנם חתימה,

אבל זה מספק לך את מה רצית>> סליחה שזה ככה פשוט לא מצאתי בגלריות.

סופי 777

New member
יפה../images/Emo99.gifהיה יפה לה מאוד../images/Emo45.gif

שמעתי שהיא הורידה בגלל שהמנהלים שלה אמרו לה שעגיל בגבה כבר לא באופנה

העגיל מאוד יפה לה../images/Emo187.gif

לדעתי חבל שהיא הורידה. P: לא מבינה את כל אלה במדורי הרכילות שאמרו שעגיל עשו בני נוער בשנות ה90 כדי למרוד בהורים, או שזה זוועתי ומכוער ושטויות כאלה. זה ממש יפה. אבל היא בטח עשתה את זה בצורה לא ממש טובה ולכו תדעו אם היא הייתה בשליטה מלאה כשעשתה אותו, כך שאולי בעצם יותר טוב שהוא הלך, שלא היה עושה לה בעיות וכאלה. P:

ג ב ש ו ש

New member
כן היה לה מאוד יפה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

ויש מצב שהוא "נתלש" לה כמו שהיא אמרה,גם לאחותי הוא נתלש אחרי כמה שנים אמנם אבל טבעי שזה קורה. בקיצור,לא כ"כ משנה...העיקר שלא יקרה לה כלום וזהו

אם הוא היה נתלש../images/Emo187.gif

הייתה נשארת צלקת, או לפחות סימן קטן עד שזה נסגר P: היא אמרה שהוא נפל לה, שזה יכול להיות. זה לא באמת משנה למה היא הורידה אותו...

נצל"ש../images/Emo187.gif

גבי, הסתכלתי בשאלות הנפוצות ושמתי לב שיש רק שלוש כאלו. מה דעתך שנפתח שרשור ובו נוכל להציע שאלות נפוצות ואתה תוסיף את הראויות לדעתך? (בראויות אני מתכוונת רלוונטיות, ושאלו באמת שאלות נפוצות ולא דברים מוזרים למיניהם
)

ג ב ש ו ש

New member
את האמת שפעם היה שירשור../images/Emo88.gif

על זה ממש בהתחלה של הפורום
אז אפשרי מאוד לעשות מחדש...את מוזמנת לפתוח שירשור על זה

אה כן?o_O../images/Emo187.gif

אולי זכרתי אותו איפשהו בתת-מודע העילג שלי ולכן חשבתי על זה. P: מחר אני אפתח שרשור כזה. ^_^ אבל גבי, תבחר משם כמה שאלות נורמליות ותוסיף אותן, שזה לא יהיה סתם.

למעלה