שלום כולם

just4fun

New member
שלום כולם../images/Emo70.gif

לפני כמה ימים,עשיתי בדיקת דם בקופת חולים,משהו בשביל הצבא. בנוסף,עשיתי בדיקה של רמת סוכר,כדי לוודא שהכל בסדר... מפה לשם,התברר שרמת הסוכר שלי לא ממש תקינה. הרופאה שלי אמרה שרמת הסוכר שלי צריכה להיות בסביבות ה-120 ויש לי 150... היום עשיתי שוב בדיקת דם,כדי לשלוח למעבדה,שיבררו מה העניין... מישהו יכול להרגיע אותי? או משהו?... מה זה יכול להיות? שאלתי אותה אם זה יכול להיות סוכרת,והיא אמרה שהסיכויים לא גדולים במיוחד,כיוון שבבדיקת שתן,לא מצאו סוכרים,או משהו כזה...
ANYONE?

just4fun

New member
את הבדיקה עצמה

עשיתי בשעות הבוקר המוקדמות... כשלאחרונה אכלתי בערך באחת עשרה בלילה... אבל הרופאה שלי אמרה שאני אעשה,זה אפשרי... אני קצת מלאה,אבל עושה פעילות ספורט המון,ממש הרבה... וגם בכושר טוב.

לזר

New member
השאלה שלך רצינית מדי ולכן השם

שבחרת ממש לא מתאים. סוכר בשתן יופיע רק אחרי רמת סוכר בדם של 180, כך שהרופאה שלך לא דייקה ממש. כאשר אדם עובר בבוקר בצום 126 יש צורך לבצע בדיקות העמסת סוכר כמו שצריך כדי לשלול סוכרת (לא כדי לאמת, אלה כדי לשלול!). אם הבדיוקת בצום לא תקינות יש להמשיך לבדוק את המצב. על סמך המידע המינימלי הנתון כדי כבר לבדוק את אורח החיים ולהתאים אותו לעצמך כך שיכלול גם פעילות גופנית כל יום. את (ה) יכול לבצע בדיקה בצום בבית לבד בעזרת מכשיר לבדיקת רמת סוכר (אם יש לך כזה זמין) ואם יתברר שעברת את ה-125 בצום, עשה בדיקות מסוגרות בקופת החולים רק בריאות

just4fun

New member
חבר ../images/Emo13.gif

את הכינוי בחרתי כבר לפני שנתיים,אני לא בוחרת כינויים ע"פ הפורומים בהם אני משתתפת. :) יש לי שאלה,האם אכילת מרובה של ענבים תורמת לעליית הסוכר בדם? אני אוכלת המון ענבים,וגם יחסית הרבה פירות ודברים שקשורים לסוכר...בשביל אנרגיה,חטיפי אנרגיה וכאלה... לא שוקולדים ושאר הקישקושים... אמרו לי שבענבים יש המון סוכר,וגלוקוז או משהו... מה דעתך?

בהתחשב...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

בסטיות של ציוד מדידה ובהתחשב בזה שאת מרגישה טוב על אף שאינך מטופלת באינסולין (ואם היתה בעיה ...היית מרגישה רע !) נראה לי שאת יכולה להיות רגועה. כל מה שצריך זה לבדוק עם עוד מכשיר...גשי לכל תחנת מד"א שיש בה אט"ן/נט"ן ויבצעו לך בשמחה את הבדיקה....

פיראט*

New member
הייתי עושה יותר!

אין לזלזל ברמת סוכר 150 של אדם שלא אמור להיות סוכרתי. ועוד אדם צעיר שעושה בדיקות לצבא... הייתי מזדרזת לבדוק יותר, לא על מנת להכניס ללחץ, אבל אם מדובר בסכרת טייפ 1 ואת/ה עדיין נמצא בירח הדבש יש היום תהליכים שמנסים לעצור את התהליך. הייתי מנסה ומדברת עם בי"ח שניידר.!

kiticat

New member
קראתי המון בנושא

וירח דבש לטייפ 1- הוא מאוד, מאוד מאוד! נדיר. תתפלאו, אבל יש יותר משתי סוגי הסכרת המוכרים לנו...

לזר

New member
לא נראה לי טייפ 1.

כאשר אדם מקבל טייפ 1, רמת הסוכר שלו ממריאה לשחקים ונשארת גבוה רב הזמן. יש להוסיף לזאת השתנה מרובה, צמא, ירידה במשקל (לא אצל כולם, אבל רובם). אם כל אלה מתקיימים, בבית החולים מיד יזריקו לך אינסולין עד שייאזנו אותך טרם יציאה מבית החולים. יש ירח דבש בטייפ 1 ועוד איך, יש. משום שהלבלב לא מפסיק את אספקת האינסולין טוטאלית, אלה כעבור זמן מה. רק בריאות בוקר טוב לכולם

קיטקאט, ירח דבש

בטייפ 1 לא נדיר כלל, אך המשך שלו משתנה בין חולה לחולה. אני נמצאת בירח דבש כבר שנה.. ואני חולת סכרת מסוג 1

למעלה