שלום כולם......

piggy

New member
שלום כולם......../images/Emo4.gif

היי כולם יש לי בן דוד בן 32 מכור לחשיש והוא נראה נורא לא איתנו מה עצוב לראות אותו כך.........

tiger

New member
שלום גם לך

למה את חושבת שדוד שלך ניראה נורא ביגלל החשיש? אולי הוא סתם קצת מוזנח,קורה במישפחות הכי טובות את יודעת...גם הייתי חושב פעמיים ליפני שאני מגדיר מישהוא כמכור לחשיש מאחר וזו "היתמכרות" שעדיין נימצאת מאוד במחלוקת ולא ברור אם היא בכלל קיימת. t

urizv

New member
לא יודע

כולם הורידו את המסכות, לפעמים התוצאה מבהילה

eig

New member
ממתי חשיש זה סם ממכר ?!

מרחואנה לסוגיה הריי לא ממכרת (לפחות לא פיסית), ועוד יותר חשוב שתבדקי זה מה התדירות. אכן יש הבדל בין מישהו שמעשן חשיש, לבין מישהו שכל היום מסטול. לא שזה הופך אותו למכור אבל זה בטח מאיר משהו על התקופה שעוברת עליו.

אומנם התפיסה היא שזה לא ממכר, אבל

מנסיוני (הלא רב למען האמת) בטיפול במכורים לסמים, הרב המכריעה של מכורים (100% מאלה שאני הכרתי) החלו מחשיש/גראס/ כל סוגי המריחואנה. אז אומנם לא כל מי שמעשן מריחואנה יתמכר לסמים, אבל כל מי שמכור לסמים החל לרוב מהנ"ל לידיעתכם בכל מקרה- עדיף לא לקחת את הסיכון

tiger

New member
את בתוחה?

כי אני היתחלתי ישר לעשן קוק.ליפני זה דווקא שתתי קפה שחור חזק אם כבר מדברים על מה היה קודם וליפני זה הייתי בורח לספרים אז אולי זה לא מומלץ להתחיל או אפילו מסוכן אבל יקירתי יש אנשים שלא יכולים ליחיות את החיים האלה אחרת.הסקרנות הרגה אולי את החתול אבל את החיים של הבנאדם היא הפכה להרבה יותר שווים.אני לא ממליץ לאף אחד לעשן סמים אבל אני גם לא מנסה להגיד לאנשים איזה סיכונים לא שווה להם לקחת.לאחד שווה ליקפוץ מימטוס עם מצנח רחיפה ולשני יש משיכה לצלילות עומק ואם תישאלי אותי זה הרבה יותר מסוכן מג'וינט.ממריחואנה עוד אף אחד לא מת אבל מצניחה חופשית... העובדה הפשוטה היא שמקאנביס אי אפשר למות אבל מצניחה חופשית מתים חופשי וכשחושבים על זה ככה זה עוד פחות פשוט להמליץ לאנשים איזה סיכונים עדיף לא לקחת.אני בכלל לא חושב שאפשר להחליט למישהוא אחר מה עדיף לו או לא עדיף לו לקחת.יש אנשים שעדיף להם לא לקחת כלום ויש אנשים שעדיף להם לקחת הכל וגם להיתפגר אז מה?ויש כאלה שיכולים לעשן כמו סוסים בלי שיקרה להם כלום ויש כאלה שמבירה אחת מיתהפכים עם האוטו אז מה?מה יגיד מה עדיף ואיזה סיכון נכון יותר או פחות לקחת? כל בנאדם לגופו וכל מיקרה זה סיפור אחר והכללות זו צרה חולה שרבים מאיתנו חולים בה. t

אתה צודק לגמרי

אכן, אין לי ולאף אדם אחרזכות לומר לאחר מה עליו לעשות ומה עדיף בשבילו. תודה על ההעארה וההארה שלך, אתה צודק במאה אחוז. ברור שבסופו של דבר כל אחד יחליט מה טוב בשבילו. יחד עם זאת הבעתי את הדעה האישית והפרטית שלי ובשום פנים ואופן לא רציתי להראות כאילו אני יודעת יותר טוב מהאדם עצמו מה עדיף בשבילו. הדעה שלי היא כמו שציינתי שעדיף לא לקחת את הסיכון, ואני עדיין בדעה זו. אך זו דעה שלי בכלל ולא המלצה פרטית לאדם מסויים. שוב תודה על ההערה, בפעם הבאה אנסה להיות יותר זהיר בניסוח על מנת שיבינו את מה שבאמת רציתי לומר. מקווה להתכתבות מהנה בהמשך

tiger

New member
יש מבין

ויש מבינה, מה שאני עוד לא הבנתי זה אם מדובר בגברת או אדון?

tiger

New member
../images/Emo4.gif

פעם אחת זה לא יותר מידי,אלף פעם זה מספיק (ליפעמים יותר ליפעמים פחות) אך סיסמאות סיסמאות כמה כוח יש בהן וכמה מחשבה הם חוסכות מאיתנו... t

?

אתה לא חושב שיכול להיות מצב בו פעם אחת תהיה באמת יותר מדי? לדעתי דווקא הססמאות גורמות להמון מחשבה :)

tiger

New member
&?

גם סקס סמים ורוקנרול זאת סיסמה וגם מוות לערבים אז מה?זה אומר שזה נכון?סיסמאות זה מחלה t

וזו היא דעתך../images/Emo13.gif

כמו שכבר הסכמנו אתך בעבר, יש דעות שונות לכל דבר ודבר, ודעתי היא שססמאות כן גורמות למחשבה.נכון, כמו בכל דבר בחיים לכל מטבע יש שני צדדים, כך גם הסיסמאות יש חיוביות ויש שליליות. חשוב שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו, מה מתאים לו. בנוסף, שמתי לב שאתה מאוד רגיש כלפי אחרים כל עוד זה נוגע לתחום ההתמכרות, אתה מקפיד לא לתת המלצות חד משמעיות ולא להעביר ביקורת.אפילו כעסת עלי כשאמרתי בנושא חשיש שעדיף לא לקחת סיכון. לדעתי חשוב להיות רגיש כלפי דעות של אנשים בכל תחומי החיים ולנסות פחות להעביר ביקורת על דברים שאתה לא מסכים אתם, פשוט אפשר לומר "אני לא מסכים".

למעלה