שלום כולם

Unique16

New member
שלום כולם ../images/Emo29.gif

אני חדש פה והגעתי לפה כי אני ממש אוהב תיאטרון (לומד בביה"ס כמגמה) וגם מתכוון ללמוד בביה"ס תלמה ילין במסגרת מתא"ן (למי שמכיר..) הוזמנתי לאודישן ב12/3 (עוד מישהו הולך לאודישן בתאריך?) וביקשו ממני להכין מונולוג של 3 דקות! אני מחפש, מחפש ולא מוצא בשום מקום משהו שיתאים לי!!! אתם יכולים אולי לעזור?

C o s m i C

New member
שרשור מונולוגים..

שאפשר למצוא בטאגליינס..זה יכול לעזור לך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=167&msgid=7778755

Unique16

New member
קודם כל תודה...../images/Emo29.gif

זה לא כל כך עזר לי כי חיפשו בשרשור דמות נשית... אבל זה נתן לי רעיון- לחפש באדגר קרת.. אני אחפש... בינתים- עוד רעיונות? תשובות?

C o s m i C

New member
חח האמת..

לא קראתי מה בדיוק כתבו בשרשור אבל לפחות עלה לך רעיון! :) אם יעלה לי משהו אני אכתוב כאן..אבל אתגר קרת נשמע כמו רעיון מצויין!

שאלה...

לאיזה כיתה אתה מתכוון לעלות? ומה אתה התקשרת אליהם כי רצית ללמוד שם או מה? כי גם אני רוצה ללכת לבחינות!

Unique16

New member
איזו כיתה? ../images/Emo29.gif

אני לומד בכיתה י"א המורה שלי (שרון הכהן בר- ורדה מ"לחיי האהבה"
) המליצה לי ללכת לשם ונרשמתי... הוזמנתי לאודישן...

אני עולה לט'...

אני רוצה ללכת לאודישנים של שנה הבאה...למרות שאני לא בטוחה אם אני באמת רוצה ללמוד שם..(אני מחדרה)

מתא"ן

מפעלי תרבות ואומנות לנוער. אלה סדנאות אומנות בתחומי התאטרון, המוזיקה, הריקוד, הקולנוע ועוד כמה (שאני לא זוכר או לא מכיר). הפעילות היא שנתית - יש מפגשי בסופי שבוע כל חודש וחצי בערך וסמינר של שבוע בערך בקיץ. אני הייתי במתא"ן לפני כמה שנים, השתתפתי רק בקורס שהיה בקיץ והיה נחמד, אבל לפי דעתי זה לא שווה את המחיר.

Unique16

New member
צריך המלצות ל... ../images/Emo29.gif

מונולוגים זכריים באורך 3 דקות מתוך: הקמצן אותלו דברים של אדגר קרת וכד'! תודה רבה (אני מתכוון קטעים ספציפיים אם אפשר גם עמוד יעזור!)

למעלה