שלום כולם

עדי 22

New member
שלום כולם ../images/Emo24.gif

קפצתי לראות אם כולם כאן מרגישים טוב?! אני כן אני מקווה שגם אתם ומקווה שיש מקום גם בשבילי להרגיש טוב
עדידושששש

deep ocean

New member
הי עדי מתוקה!!

כן כן יש לנו מקום לכולם... ספרי לנו קצת-איך את מרגישה? וקצת על עצמך.... חיבוק גדול מיכל

עדי 22

New member
deap ocean

נו... אחרי כזה חיבוק ועוד רק איך שנכנסתי.... אני מודה ומתוודה... אני מרגישה מעולה.. טוב אז תודה רבה ויאללה ביי
ננננננרררררראאאאאאאהההההההה לכם???? איך אפשר לעזוב עכשיו???? אני נשארת לא מעניין אותי אני מודיעה מעכשיו אני כאן!!! יאללה יום מצויין לכולכם
! ולך ים עמוק את בחורה מדהימה!!! רק שתדעי זאת!

deep ocean

New member
:))))))))) תישארי תישארי

את יודעת שאנחנו גם עושים מפגשי פורום? ומנסיון של 3 מפגשים שכבר קיימנו-כמות האהבה שמורעפת שם אפילו יותר גדולה ממה שקורה בפורום!!!! בואי נסכם את זה בזה שהכרתי פה אנשים מקסימים, יפים, מדהימים ונהדרים ולא התאכזבתי כאשר פגשתי אותם במציאות. ההיפך! מומלץ בחום. רגע מה אני מנסה לשכנע? כבר השתכנעת!! איזה כיף!!! :)

עדי 22

New member
שוב את עושה את זה../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

אני לא יכולה יותר כל פעם שאת כותבת לי משהו עוברים בי גלי חום ואני לא שולטת בהם ותאמיני לי שאני אנושית אני לא איזה גריל אות משהו אז זה ממש ממש מוזר שזה קורה לי
ו.... וואו נשמע פצצה כן שמעתי על המפגשים ממישהו שגם בפורום הזה ואמר לי שכולכם כאן מקסימים... את רואה מה זה??? כבר יש שמועות עליכם
ולמקומות שאני שומעת שטוב בהם אני תמיד באה כדי להרגיש טוב
אז את מקסימה ואני כבר מסמיקה מרוב חיוכים ואנשים כאן מסתכלים עלי... טוב שטויות העיקר שאני מרגישה טוב מה איכפת לי שיסתכלו ויקנאו בי
יאללה התחלתי עם הקשקשת.... עדידוששש

deep ocean

New member
:))) מקסים פשוט מקסים

שתדעי לך שאני יודעת על גלי החום האלו. באחת מהפעים הראשונות שכתבתי פה, בן (קוראים לו בן) מהפורום ענה לי להודעה שלי בהודעה ארוכה משלו, והוא כל כך נגע בי במה שהוא אמר, וכולי הוצפתי בגלי חום ענקיים ופשוט הרגשתי את מה שהוא אומר!! זאת הרגשה מדהימה ומפתיעה! אני יודעת!! איזה כיף שהצלחתי לגרום לך להרגיש את זה!!! גריל-את הצחקת אותי.... גדול גדול!! אז מה מסתובבות עלינו שמועות? יפה יפה!! מי מסתכל עליך-את בעבודה כרגע? חהחהחה, באמת שיקנאו!! חיבוק גדול מיכלי

deep ocean

New member
ושכחתי להגיד לך תודה

על זה שאת קוראת לי ים עמוק או מיכל כי כשקוראים לי דיפ.......אז זה מאבד את המשמעות של שמי.....כבר אמרתי פה שדיפ זה קרקר... :) ודיפ אושן-זה ים עמוק.....עמוק כמו הרבדים בתוכי, עמוק כמו האושר והאהבה שיש בי...עמוק כמו הים העמוק- שקיים בו עולם עשיר ויפה ומגוון כל כך שאנחנו לא יודעים על חצי ממה שמתרחש שם במעמקים.... :))

גיל גיל

New member
עדי!!!

איזה כיף לראות אותך!!! בטח שיש מקום! המון מקום! הנה, אני זז רגע ומפנה לך את הכורסא... רואה? אל תדאגי לי... אני בערסל...

איה@

New member
עדי - כמה שאת מקסימה! ../images/Emo39.gif

קבלי חיבוק
ועוד אחד
ממני גם.
איה

למעלה