שלום כולם

show jumping

New member
שלום כולם../images/Emo13.gif

היי, אני חדשה בפורום ורק רציתי להגיד שזה אחלה פורום! זו הכלבה שלי לפני שנה בערך, חמודה נכון?

nikit1

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo39.gif

יש לך כלבה מקסימה! בת כמה היא?

nikit1

New member
יש לי כלבה מתוקה ../images/Emo107.gif

בת שנה וקצת ואת יכולה לראות אותה בגלריה של "פשושי הפורום"

show jumping

New member
אז ככה

דבר ראשון תודה. ועכשיו לתשובה- לפני בערך שנתיים החלטתי לקנות לברדור, התיעצתי, בררתי והגעתי למסקנה שכדי לקנות מכלבייה מסודרת. הלכתי לראות גורים בכלביית אפיקים ושם ראיתי את מל, הכלבה שלי ואחיותיה למכירה (הם היו אמורות להימכר כ-"לברדור בלי תעודות"). היא עלתה לי 1400 ש"ח, שזה כמובן מוגזם לכלבה מעורבת. אבל אני כמו טיפשה סמכתי עליהם כי הם "כלביית אפיקים". בהתחלה הם שיקרו לי ואמרו לי ששני ההורים גזעיים אבל לאמא אין תעודות. אחרי כמה חודשים שהיא כבר נראתה פחות כמו לברדורית גיזעית פניתי אליהם והם ניסו להתחמק. בסוף הם אמרו שהם בכלל לא יודעים מה האמא... אבל- לא נורא!!! היא הכלבה הכי מושלמת בשבילי ואני מעדיפה אותה על פני כל לברדור גיזעי.

ronenl

New member
סיפור מדהים על כלבית אפיקים שתמיד

ממליצים לקנות אצלה כלבי לברדור. טוב שידעת את כולנו שנדע את האמת על כלביה זו. ברור ע"פ התמונה שכלבתך היפיפיה אינה לברדורית גזעית, ולא שאני בעד גזעיים, שכן גם לי יש כלבה מעורבת, ואני חושב שזוהי הגדולה לגדל מעורב ולא גזעי. בכל אופן 1400 ש"ח מחיר מוגזם לכל הדעות, אני אולי אפילו הייתי תובע אותם. ושוב חס וחלילה שלא תביני שכלבתך אינה מקסימה, ותביא לך את האושר הכי גדול בעולם, אלא סתם בשביל העיקרון והמרמה. ואני מאחל לך כיף ואריכות ימים עם כלבתך.

show jumping

New member
חשבתי על זה אבל...

ההורים שלי באמת רצו לתבוע אותם אבל כבר עבר זמן וחוץ מזה אני יודעת שהם לא בסדר אבל זו בעצם אשמתי שסמכתי עליהם כל כך רק בגלל שזו כלבייה מפורסמת... אז אם אתם מחליטים לקנות כלב ולמרות שלא כדאי בוחרים לקנות מאפיקים- תזהרו!

בקי@

New member
למרות כל זאת.....

כלביית אפיקים היא באמת כלבייה מעולה! ואני מצטערת על מה שקרה אבל גם יכול להיות שזו הייתה טעות כלשהי,אני לא יודעת.... אבל כפביית אפיקים זה לא רק שם! הם באמת מעולים שם....

show jumping

New member
זה גם מה שאני חשבתי אבל...

אחרי שכל המקרה עבר ודיברתי עליו עם אנשים שונים נוכחתי לדעת שאני לא המקרה היחיד ושלא חסרים עוד מקרי "טעות" כאלה בכלביית אפיקים. אני לא רוצה סתם להשמיץ אני רק מספרת את מה שאני יודעת כדי שאנשים ישימו לב וימנעו ממקרים לא נעימים, אני בטוחה שלכלביית אפיקים יש גם הרבה דברים טובים להציע!

ronenl

New member
מעניין שבפורום פטנט מחקו את המילה

אפיקים. אתמול אחרי ששמעתי את הסיפור המזעזע על כלבית אפיקים, כתבתי זאת בפורום פטנט, שם הם בחרו למחוק את המילה אפיקים. כנראה שחלק מהצוות שם שייך למקום או מפרסם אותו. עוד לא שמעתי שבפורום מתייחסים לעובדות מוצקות בבוז ומוחקים את העובדות למען פירסום או תמיכה במקום. בכל אופן שימו לב שמסתירים מאנשים את האמת.

הדרומי*

New member
לצערי לא רק בפורום ההוא . מוחקים

אבל אני לא יכנס לכול זה רק שאתם לא לבד לעוד אחרים מחקו הודעות על ימין ועל שמאל . אז תתנחמו שאתם לא לבד

Merkava

New member
Ronen ../images/Emo91.gif

Please call me, I am the breeding director of Labrador retreivers 04-6403868

ronenl

New member
אל תכעס, אך האמת שאני לא מתקשר

אליך כי באמת אין לי עניין להיכנס לנושא הזה, אין לי לברדור, ואני לא מתכוון לקנות לברדור, ואין לי גם שום הכרות עם הכלבייה הספציפית הזו. פשוט שמעתי סיפור אישי של בחורה כנה, והתעצבנתי נורא, בכלל מכל הנושא של מסחר גבוה בכלבים שכל רצונם למצוא בית חם, ושלא יסחרו בהם. אז אם באמת אתה כחבר בחוג הלברדורים רוצה להגיב, תגיב על גבי הפורום שכל האנשים ישמעו את האמת, ולא לאזני בלבד. אבל לפחות גרמתי למשהו טוב לפורום של תפוז שהוא באמת נחמד, אם אתה בכבודך ובעצמך בחרת להיכנס ולהגיב בפורום זה. בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה, ושמור על כבוד והגינות בגזע הכי טוב בעולם שכל מי שקשור לגזע וסוטה מדרכי הישר, יוודעו מעשיו ברבים. לילה טוב רונן

**לילך**

New member
היי show וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מל נראית פשושית אמיתית ! אני מקווה לראות אותך שוב בפורום , את מוזמנת להשתתף בדיונים ולספר על מל. עוד מעט תוכלי לראות את מל בגלריה של פשושי הפורום.

למעלה