שלום כולם

AlphaOmega

New member
שלום כולם../images/Emo13.gif

אני מניח שזה המקום הנכון לשאול..חח
אז ככה! בן זוגי לא התנסה בחדירה אליו...ו...הוא היה רוצה לנסות.. ניסינו פעם אחת, אך הוא לא היה רפוי מספיק...הוא לא היה רפוי בכלל:/ דבר שהקשה עליי מעט(הרבה) את החדירה... אינני רוצה לגרום לו לנזק.. אני מניח שכיוון שלא חדרו לו הוא חש קצת לחץ..אולי גם התרגשות.. הממ...אז..נכנסתי כדי לשאול אותכם אם אתם מכירים שיטות להרפייה טובות או אם יש לכם עיצות טובות,גם זה בתהליכים...אנחנו לא ממהרים:) תודה מראש

Falcor28

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכים הבאים. בהחלט הגעת למקום הנכון
(מקום נפלא לדעתי אבל תשפוט בעצמך...)
אמט, תשים מים לקפה, אולי גם מס'ז לבחור? (טוב טוב אני יודע יש תור וצריך לנסוע צפונה...) זה שאתם לא ממהרים בעניין הזה נשמע לי מצוין. בכל מקרה מצאתי בקישורי הפורום יופי של קטגוריה: מדריכים למין אנאלי. ותאמין לי שאתה לא היחיד שהולך לחקור את הנושא... בהצלחה ותחזור לדווח איך זה מתקדם.

Liroy26

New member
וולקם ידידי!

חדירה בפעם הראשונה זה באמת עניין מלחיץ. הדרך הכי נכונה לדעתי לפחות בשלב ההתחלתי הוא ליצור אוירה כמה שיותר רגועה. איך? על ידי מה שעושה לכם טוב. זה יכול להיות נרות, מוזיקה שקטה, קטורת, מסאג', ליטופים ונעי-מים בגב (מומלץ כשהוא שוכב על הגב להעביר לו אצבעות בעדינות על איזור האשכים, מחרמן בטירוף!) דרך נוספת היא גוד אולד רימינג! (ליקוק פי הטבעת בשפה המקצועית) כמובן שמקלחת יסודית לפני הכל (ולו בכדי שאם תנשק אותו אחר כך הוא לא ירגיש שמצמידים לו מחראה לפרצוף) אבל רימינג ידוע כמפתח האידיאלי לדלתות נצורות. בהצלחה!!

amet

New member
אלפה אומגה האם שומע, עבור?

בוקר טוב
ידידנו החדש ראשית הרשה לי לקבל אותך בזרועות פתוחות
ועוד כמה דברים
|מי אמר איברים?|. התמונה
מוקדשת לך כחבר חדש במשפחת סקס וזוגיות גאה זה בהחלט המקום הנכון לשאול איך לחדור ולאן...... כמי שלא היה מנוסה בחדירה, והיום בלי עיין הרע
|טפו| |טפו| אני מכיר את המקום של החשש ושל הלחץ, אני הייתי ממליץ להתחיל מתנוחת הכפית הכי קלה לחדירה |נראה לי| כדאי למרוח על האיבר ועל פי הטבעת הרבה חומר סיכה ולהשתכשך הרבה זמן, לאט לאט הוא יתרגל להרגשה של איבר על פי הטבעת זה גם מאוד מחרמן. מדיי פעם אתה יכול להכניס קצת קצת קצת קצת את איבר מינך לפי הטבעת, שוב אני אומר כל פעם קצת, על מנת לתת לשריר הראשוני שמקבל את איבר מינך להתרגל לעובדה שמשהו עומד לכבוש את האזור
. כל פעם כנס קצת, לאחר זמן מה הכנס עוד טיפה והפעם הישאר שם יותר מכמה שניות, עד אשר זה יתחיל לגלוש פנימה, ואז!!! אתה לא זז, אפילו חצי סנטימטר, תן לאזור לקבל את איברך, תן לבן זוגך לנשום
........בכל זאת אתה יודע.........
. ואז זיין אותו כמו שרק אתה יודע והוא רוצה
בהצלחה ובהנאה מרובה וכמובן, תחזור הנה מייד אחרי שתגמור לו על הצורה וספר לנו איך היה

S h a m i

New member
הוצאת לי את המילים מהפה....

לא שיש לי נסיון בלהיחדר, אבל בהחלט מהכיוון השני... אמט תיאר את האקט בצורה מושלמת, תוסיף את הטיפים של לירוי בדלת האחרוית וקרא את המדריכים שפלקור קישר לך, ואתה תחזור מהר מאוד עם תגובות נלהבות. מבטיח!!! ברוך הבא ובהצלחה!!!!

amet

New member
אולי גם אני אפרסם

את האתר שלי
אני מת על המיסטיקנים האלה מאז שיש את הפרסומת של בזק שזה לרצינים התעוררו להם כל מיני מרפאי "בזק" למיניהם העיקר שהם רצינים

amet

New member
אופסססס חתיכת פאדיחה

טוב התעוררתי מהשינה מצטער זה היה אמור להיות בהודעות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לירוי אפשרי לעשות משהו.?

ZEUS27

New member
שלום לך אלפא

עוד דבר אחד שנורא חשוב לזכור וזה לא ציינו לפני זה כמה שזה כאילו נשמע מגעיל אולי, אבל חשוב שהבן זוג שלך ילך לשירותים לפני שתחדור אליו וכאלה. זה יכול להיות נורא מביך אם תעשו את זה על "בטן מלאה" אם אתה מבין למה אני מתכוון..

למעלה