שלום כולם

שלום כולם../images/Emo13.gif

שמי דנה, ואני מתטרפת חדשה לפורום
. אני ממש שמחה שסוף סוף נפתח פורום בנושא הזה.. שאלתי להיום היא: אני ועוד שלוש בנות(אנחנו קוון, אם אתם יודעים למה הכוונה בזה), רוצות לזמן את סבא של אחת מהילדות. אנחנו לא באות לתחום הזה סתם, אנחנו עוסקות במאגיה כבר כמה שנים טובות כל אחת. עכשיו, אנחנו לא רוצות לעשות סיאנס, כי יש בזה סכנות גדולות מידי. הצעתי להכניס את הרוח לתוך הגוף שלי, אבל אני לא אוכל לדעת עם הרוח זו באמת אותה רוח, והאם היא תצא(אני לא מעוניינת בדיבוק). אז אם יש לכם רעיונות כלשהם, שבהם לא צריך מתקשר, אבל היא כן תוכל לראות את סבה, אני אשמח לשמוע. תודה מראש,

ישנה עוד דרך, קבלתית משהו, אבל זה

מה שיש. "חזון העצמות היבשות"- הגרסה התנכית לסיאנס. פתחי בספר יחזקאל, ושימי מפתח ליד הפסוק המדבר על תחיית המתים. קבעי צד לכן וצד ללא, וקשרי את המפתח כך שיוכל לזוז לשני הצדדים. שאלי אותו שאלות, ובדקי אם הולך לך.

המממ

מאיפה הוצאת את זה באמת? ניסיתי , לא עבד.. לא הצליח לזמן אפילו ישות שזימנתי הרבה פעמים בעבר. תודה בכל מקרה..

הי דנה ממש לא מומלץ שתעשי את זה...

כי זה כבר יכול להיות בגדר דיבוק וגם יכולה לבוא לך רוח שאת לא רוצה בה ולא לרצות לצאת ,עדיף שלא זה פשוט מסוכן

כן, אני מודעת לזה,

החלטנו לרדת מהרעיון. סבא שלה מת לפני חצי שנה, ואמא שלי טוענת(בצדק) שזה מוקדם מידי לזמן אותו, או לתקשר איתו. תודה בכל מקרה.

למעלה