שלום כולם

Ohlakin

New member
שלום כולם ../images/Emo13.gif

אני ארז, בן 19 עוד שבועיים מירושליים, לומד בשנה הראשונה פיזיקה-מתמטיקה פה באוניברסיטה העברית בגבעת רם. (ולא לחלוטין מרוצה.. אני לא חושב שאני רוצה להמשיך עם מתמטיקה אבל זה סיפור אחר
) בכל אופן, אני ב21 לחודש מתחיל את הטירונות, ויש לי שאלה עקרונית: יש לי שיער ארוך. לא לגמרי, אבל מספיק לאסוף בערך. יותר ממה שהצבא אוהב, זה בטוח. בחוגר התמונה שלי עם קצת שיער ארוך, אבל הרבה פחות. מן הסתם אני אצטרך להסתפר מתישהו.. אבל אם במילא אחרי החודש טירונות אני מתוכנן לצאת לעוד שנתיים של דח"ש, למה כבר לקצץ את השיער? אני שמעתי סיפורים על עוד עתודאים עם שיער ארוך שלא הסתפרו בטירונות.. ורציתי לשאול פה איך זה נעשה, והאם זה עדיין אפשרי? סופשבוע טוב לכולם, ארז

bigbang

New member
מה שאני יכול לספר

זה עוד סיפור על עתודאי ממחלקה שלי שהיה לו שיער די ארוך במשך הטירונות, ולא היה איכפת לאף אחד חוץ מהספר שבבסיס.. (ועד כמה שאני יודע, הוא לא עשה כלום.. סתם סלחו לו)

ramil

New member
ברמת העיקרון - אתה צריך להסתפר

כיון שבחודש של הטירונות אתה כפוף לכל פקודות הצבא, כמו כל חייל אחרת בשירות סדיר. ברמת התכל´ס - יכול להיות שמחפפים (איזה משחק מלים משעשע...) בטירונות לעתודאים. האם יש כאן עתודאי אחרי טירונות שזוכר משהו כזה? בכל מקרה, מדובר בשילוב של מזל, זרקנות של מפקד וכו´. מנסיוני האישי אני יכול להעיד שגידלתי שיער במשך 4 שנים תמימות, עד יומיים לפני הטירונות שלי, בה חברי כינסו אותי וקיצצו את מחלפותי בטקס רב רושם, תוך תיעוד המאורע במצלמת וידאו.... ועל זה נאמר - עם כאלה חברים מי צריך מס הכנסה.

ramil

New member
וניפוץ מיתוס קטן

לעניין התספורת, אין חשיבות לשאלה איך אתה מצולם בחוגר שלך. העובדה שהצטלמת עם שיער ארוך לא מקנה לך את הזכות ללכת עם שיער ארוך (ושוב- בחוגר שלי אני מצולם עם קוקו, מה שאף עושה לי לפעמם בעיות בכניסה לבסיס -צריך לשכנע את ה-ש.ג. שהפרחח עם השיער הארוך זה אני...)

שמש27

New member
חדשות טובות

היי. חדשות טובות. כבר שמעתי מלפני כמה שנים, שע"פ הוראה מיוחדת לעניין זה, מותר אך ורק לעתודאים, ואך ורק בטירונות, להשאר עם שיער בכל צורה. זה לא תופס לגבי גילוח, ושאר סממני משמעת אחרים. יאללה, תחזיר את המספריים למגירה. שמש.

שמש27

New member
חדשות טובות

היי. חדשות טובות. כבר שמעתי מלפני כמה שנים, שע"פ הוראה מיוחדת לעניין זה, מותר אך ורק לעתודאים, ואך ורק בטירונות, להשאר עם שיער בכל צורה. זה לא תופס לגבי גילוח, ושאר סממני משמעת אחרים. יאללה, תחזיר את המספריים למגירה. שמש.

שמש27

New member
חדשות טובות.

שמש27, הכל טוב?

לא שזה מפריע לי, אבל נראה שיש לך בעיה עם שליחת ההודעות... תפנה לתפוז משוב..

שמש27

New member
תודה אופיר...../images/Emo13.gif ומשהו לאיתן...../images/Emo45.gif

אכן הייתה לי בעיה במחשב... סורי. זה דוקא לא קשור ל"תפוז" (למרות שכמות ההודעות הנמחקות והמסרים הנעלמים היא זוועתית). מכיוון שקשה לי לשלוח הודעות מהבית, אני אנצל את ההודעה הזאת לומר שיש כאן אנשים ממש ממש טובים, ואני ממש נהנה לקרוא את התשובות שלכם. בלי לפגוע באף אחד, אני רוצה לחזק את ידיו של איתן007, שפשוט הוציא לי את המילים מהפה. לפני כמה ימים "ההוא מנצרת" שאל שאלה מעניינת על קריירה צבאית וכו´. היה לי כל כך הרבה לענות, אבל פשוט לא יכולתי. איך אני אתחיל ? היי, ישו.... שלום לבן האלוהים... נו באמת. מה שנקרא - המילים נתקעו לי בגרון - או יותר נכון - במקלדת... אז ישו. באמת אם אכפת לך - תשנה את הניק. כי אני לא מסכים לרעיון שלא אוכל לענות לך, בסדר ? לא בשבילך, בשבילינו...
ואם כבר דיברנו על מקלדות - ידוע לכם ש"מייקרוסופט" מוציאה מקלדת חדשה בקרוב ? פיתוח מהפכני: רק עם ALT, CTRL ו DELETE ... לא צריך יותר מזה ...
יאללה, תשמרו על עצמכם, ושבוע טוב !
שמש. נ.ב: מחר במשרד אני אעבור על הכל, ואראה אם יש לי משהו להוסיף...

למעלה