שלום כולם ^_^

לוחם 96

New member
שלום כולם ^_^

אציג את עצמי קודם.. אני גל , מראשון לציון חייל .. ב 17 לאוקטובר בן 20 , בקושי רואה בית, אוהב אנימות משחקים ים ומסיבות, שונא עישון ושידורים חוזרים בטלויזיה.. בעבר הייתי חבר בפורום עוד בהקמתו, לא משו פעיל אבל בהחלט פאן של נארוטו =) חזרתי לראות את הסדרה אחרי הפילרים פרק 24 עכשיו לא? ואני כותב לכם מהפלאפון שלי [בבסיס כרגע] ... ומקווה להשתלב פה =) אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול P=

Guid

New member
ברוך הבא!!

מצחיק, גם אני כותב מהפלא רוב הזמן... אני עידן, בן 20 וגם אני חייל! אבל ג`ובניק... ונראה לי שאני זוכר את הכינוי שלך... בכל מקרה- תהנה!! וברוך השב!! /tapuzforum/images/emo8.gif

ANGELUSPIKE

New member
ברוך הבא...

אני רואי בן 24 עוד מעט מחולון, אתה במקרה נמצא בגדוד לביא.

ANGELUSPIKE

New member
פשוט שיש לי מלא חברים ששרתו שם....

הם היו במחזור הראשון של הגדוד במרץ 03. נ.ב - 96 באמת כבוד.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוך השב!!^_^

בקרוב גם אני בצבא חח :) וכל מה שאתה אוהב גם אני בהחלט אוהבת
שולט.

לוחם 96

New member
/tapuzforum/images/emo140.gif‎

איזה יופי, את יודעת מה את רוצה לעשות בצבא?

Ihavenonick

New member
שלום לך

פששש... באמת אין לך זמן, בקושי רואים אותך גם בפורום 4. אז בהצלחה ואל תעלם עוד פעם

לוחם 96

New member
כן, הפכתי שם לסמוי

ואני יותר משחק באקסבוקס, , כרגע ב SUDEKI למי שמכיר ומי שלא אז ממש מומלץ!

לוחם 96

New member
לא..

משחק תפקידים הרפתקאות מדהים בעולם מקורי מאוד גרפיקה מהממת ומשחקיות מקורית וסוחפת, לדוגמא , משחקים קבוצה של 4 דמויות ולכל אחת סגנון לחימה והתמודדות שונה במצבים, האחד נלחם בחרב והאחר יורה עם נשק עתידני , והאחרת יורה כדורי אש עם המטה שלה , נשמע רגיל לחלוטין לא? היופי פה הוא המעבר בין FPS לגוף שלישי =) ושילוב היכולות של הדמויות כדי להביס אויבים קשים או פתירת פאזלים מגניבים ^_^ , עשיתי לעצמי חשק לשחק חח, יום ראשון ,, יום ראשון...

Ihavenonick

New member
אני נהייתי די מכור ל- GEOMETRY WARS

משחק כל כך כל כך ממכר. השיא שלי, בינתיים, הוא 2,139,000. בקרוב אני אגיע לשלוש מליון

Ihavenonick

New member
משחק מאוד בסיסי

המטרה שם היא לפוצץ את כל הצורות ולהימנע מלגעת בהם (כמו ASTEROIDS אבל עם יותר צורות שונות) המשחק במקור היה משחק משנה ב- PROJECT GOTHAM RACING (אם אני זוכר נכון- במוסך שם) כל כך הר בה אנשים שיחקו בזה עד שיצרו משחק עצמאי לזה ב- LIVE ARCADE. לפני כמה זמן יצאה גרסה למחשב ומאז שקניתי אותה ב-STEAM (רק 2.5 דולר) אני משחק נונסטופ. מומלץ מאוד

למעלה