שלום.... כולם תיכנסו

meitalyossi

New member
שלום.... כולם תיכנסו

שלום אני עושה עבודה שנתית בסוציולוגיה לגבי היתייחסות הנוער בקיבוץ לגבי צהל והגיוס אליו.... בבקשה ממכם אני צריכה את עזרתם ושתענו לי על שאלון קצר אני לא צריכה שמות של אנשים הדרישה העיקרית של השאלון היא שהילד/הילדה יהיו בגילאי 16-18.... אני ישים פה את קובץ השאלון.. ותוכלו להחזיר את השאלון לכתובת האימייל הבאה [email protected] או באיי סיי קיו 202065634 אשמח אם תעזרו לי.... מיטל

meitalyossi

New member
...בבקשה תעזרו לי

אני חייבת להגיש את העבודה שבוע הבא ואני חייבת את הנוער בקיבוץ על מנת לסיים את העבודה

meitalyossi

New member
הלוואי ולא הייתי צריכה שבוע הבא

אבל אני באמת חייבת שבוע הבא...בבקשה help///

MsUnderstood

New member
אחנו מגישים עוד הרבה זמן..

ונתתי לך את המייל שלי,תשלחי לי את השאלון ואני אענה

MsUnderstood

New member
אפשר להעיר לך משהו בקשר לשאלון?

זה פשוט מתחבר לשאלון שלי ביחידה ה5
הדתיים כן מתגייסים לצבא,החרדים לא

meitalyossi

New member
אהה חחח תודה

אבל תאמת שהשאלה לגבי הדתיים לא רלוונטית כלפי אני פשוט צריכה לדעת את העמדה הכללית של הקיבוצניקים כלפי הצבא.. ולצערי נזיכרתי מאוחר לחלק את השאלונים... בגלל זה אני בלחץ עם העבודה שאני צריכה להגיש עוד שבוע ...

MsUnderstood

New member
כן,אבל הם באמת מיעוט

אם כבר מדברים על עבודות בסוציו ודתיים אני נכנסת לתמונה
סתיים מתגייסם לצה"ל,חרדים לא

Indian Friend

New member
עשיתי על זה עבודה בשנה שעברה

אבל לא במסגרת סוציולוגיה, ופשוט שכחתי הכל. טוב נו, זה לא באמת היה מעניין.. (זה היה במסגרת היסטוריה)

meitalyossi

New member
מצטערת שאני מציקהה שוב אבל

חסרים לי עוד 12... פליז אנשיםםםםם תענווווו אני חייבת להגיש את העבודה יום חמישייי זה יחידה לבגרות..

E l i a n

New member
מקווה שזה בסדר...

אם אני אענה לך כאן (המייל שלי לא עובד כל כך טוב..) גם אני למדתי סוציולוגיה (בעע) ולכן אני מבינה את הקושי. אה כן,ואני כבר אחרי גיל 18.אני בת 19 וחצי. זה משנה?טוב,אני אכתוב את התשובות,מקסימום לא תשתמשי בהן..
אני קיבוצניקית. 1.לא מסכימה. 2.לא מסכימה. 3.מסכימה. 4.עדיין לא החלטתי. 5.מסכימה. 6.מסכימה. 7.היה לי קושי עם השאלה הזו, אז נעשה "עוד לא החלטתי". 8.מסכימה,לצערי. 9.מסכימה בהחלט. 10.עדיין לא החלטתי. 11.לא מסכימה. 12.לא מסכימה. המממ..זהו.. חשוב אולי לציין שאני עכשיו בסדיר בצבא.. נכון
מקווה שזה עזר לך איכשהוא..
אליאן

למעלה