שלום כולם, ו.. סליחה...

שלום כולם, ו.. סליחה...

אני לא יודע למה, אבל משום מה, היתה לי בעיה לביכנס לורום, בזמן האחרון.. אבל.. עכשיו אני פה, ו.. אני מקווה להשלים את החסר, וסגור את הפער שנוצר... שרון - ברוכה הבאה לפורום. אותו דבר, גם ELY, שמשון שושני ואורלי ארבל... ואני עכשיו מתחיל להגיב... אקס

אקססססססססססס :cool:

ממש התגעגתי אליך ומחר אני חוזרת לבית ספר (איזה כיף) אז לא נדבר הרבה ואגב שמת לב שאני כמעט היחידה שהיתה בו בימים באחרונים. אני לא ממש מכירה אותך אבל לא נורא על תכעס על זה שהייתי כזאת אישית. דפנה

חס וחלילה לכעוס...

ודרך אגב.. אם אני יכול לתת לך ח.ח. על מה שהלך בפורום פוקימון? בטעות נכנסתי לשם, וראיתי... דרך אגב.. הבנתי, שאת לומדת בבית הספר לחינוך סביבתי? איך הוא?

אני שמחה

סלח לי על הבורות מה זה ח.ח? וזה המקום הכי שווה בעולם האנשים אחלה ורוב הלימודים ממש מעניינים. ואגב איך נכנסים בטעות לפורום פוקימון? וקראת את זה כי זה אני?

באור

ח.ח. - חיזוק חיובי. מחמאה בטעות - ממש בטעות... ראיתי את ההודעה, בחלון הודעות חדשות, בצ`אט.. וזה מצא חן בעיני, הכותרת.. דרך אגב.. מה עם חוות דעת, על בית הספר שלך?

תודה- אני ממש גאה 8-p

ואגב השורה השנייה הודעה הקודמת לא היה על האנשים בפורום פוקימון אלא על הבית ספר. הכי מגניב שם זה האנשים והטיולים אני ממש אוהבת את שניהם.למען האמת אני יומיים בבית ומתחרפנת לגמרי מחר חוזרים איזה כיף.

ומבחינת לקויי למידה?

במה מסתכמת העזרה שהם נותנים? פשוט, שאלו אותי על התיכון... האם , חוץ מההקלות שמשרד החינוך נותן, יש עזרה נוספת? היועצת יודעת מה זה לקות למידה >יש הרבה כאלה, שלא מאמינים שדבר כזה קיים<

תשובה

דבר ראשון ראוי להדגיש שיש המון ואני מדגישה המון לקויי למידה אצלנו בדרך זאת או אחרת. יש קצת בעיה אם מורים מיוחדים בגלל המרחק למרות שיש עזרה והקלות למי שצריך (אני למשל משוחררת מאנגלית- זה סיפור ארוך למה). היעצות מכירות תבעיה ומשתדלות לעזור. בקיצר ממש מומלץ למי שרוצה לחיות תשנים האלה בכיף וכמו שצריך. אם יש עוד שאלות תשאל ואני אשתדל לעזור.

למעלה