שלום כוווולם!

lilo the sexit

New member
שלום כוווולם!

היי אני צופה בראש גדול!! ממש הייתי רוצה לדעת גם על הסידרה השמינייה זה נראה לי סדרה יפה ומעניינת.. דרך אגב...אבי קורניק.. תגידו לי אם אני טועה או לא אבל הוא-חתיך...?

בכלל לא ../images/Emo26.gif

הואאאאאא ה ו ר ס !!!!!
שאלה טיפשית

על השמינייה

רצית לדעת על השמינייה: שישה ילדים חכמים מכל הארץ אותרו בפיקוחו של אבנר, ומעליו - שר בממשלה. רוני מוכשרת במתמטיקה יש (יותר נכון - היה) לה חבר בצבא, שחשב שהיא בת 17 וחצי אבל היא בעצם בת 15. יש לה אחות גדולה שהיא מעסה, ולאט לאט אחותה וחבר שלה מתאהבים. נטשה נטשה היא רוסייה והיא מוכשרת בציור היא היתה חברה של אדם דורי המצחיק בחבורה מוכשר בטכנולוגיה ויודע לתקן דברים הוא מאוהב מאוד בנטשה וחולה בסוכרת אדם שוויצר ממדרגה ראשונה מוכשר בשפות הבן של אבנר, יוצר הפרוייקט יש לו אחות קטנה - רותם הוא משחק בנבחרת כדורעף אבי מוכשר במחשבים גר בדרום והמשפחה שהיתה אמורה לארח אותו כדי שיהיה בבי"ס "רבין" (הבי"ס שבו השמינייה לומדת), התחרטה ברגע האחרון, אז הוא גר אצל מיקה. הוא עני ומיקה עשירה אמא שלו עובדת אצל אמא של מיקה הוא מעריץ את אבא של מיקה, שהוא מנחה תוכנית ספורט. מיקה מיקה היא עשירה ומפונקת. מוכשרת במוזיקה כל דבר צריך להכריח אותה לעשות כי היא מורדת. אבא של שובר את הצוואר בגללה, ולוקח את אחותה של רוני בתור מעסה. מיקה ואבי חושדים שיש ביניהם רומן. עמוס, אבנר ורוברטו עשו פעם ניסוי עם גלי למד"א, גלים שיש לילדים חכמים במיוחד. לילדים של עמוס בני ה- 10, יונתן ומאיה, היו את הגלים האלה - למאיה יש זיכרון נדיר ויונתן מומחה במשחקי מחשב ובמשחקי חשיבה. אמא שלהם, לילי, ניסתה להשתמש בהם בניסוי של עמוס, אבנר ורוברטו. כשעמוס גילה את זה - היא ברחה. הניסוי לא הצליח והצוות של עמוס, אבנר ורוברטו התפרק. לילי התגלתה לרוברטו בתור דמות של בוס, ורוברטו לא יודע מי היא. היא מתפעלת אותו נגד השישייה, שאבנר הקים כדי לתפוס את הגלים האלה בזמן שהשישייה חושבים, ולהפוך את הגלים למקור אנרגיה. עמוס עובד כבר כמה שנים על ה"טורבו טיים" - מכונה שמאיצה את תהליך ההזדקנות. היא מקדמת בכמה שנים את המשתמש בה. כשהוא מסיים לעבוד על המכונה, וה"טורבו טיים" כבר מוכנה - הוא מכניס לשם את מאיה ויונתן, ילדיו. הם הופכים לבני 15, והוא מבקש מאבנר, שהם כבר מלפני שנים חברים טובים, שהם ישתתפו בפרוייקט הזה. עמוס טס לשווייץ בשביל לעבוד טיפולים, ומכין לילדיו קלטת פרידה, למקרה שהוא ימות. יום אחד "איה" ו"ניני" (אלו השמות החדשים שלהם) פוגשים את "אסיה", שהיתה פעם מטפלת שלהם. "אסיה" בעצם לא "אסיה", אלא מישהי מסוכנות שבאה להגן עליהם מפני לילי, אמא שלהם, שמסוגלת לדברים מסוכנים. אבל הם לא יודעים את זה. עוד כשאיה היתה מאיה, היא התאהבה באדם, אח של חברתה רותם. כשניני היה יונתן היה לו חבר בשם בן-בן, שאמא שלו, דגנית, היא המחנכת של השמינייה. לרוברטו יש עוזר. רוברטו מהפנט את דגנית כדי להוציא מאבנר מידע, והיא מגלה את מה שאף אחד לא יודע ולא אמור לדעת - שהשמינייה היא בעצם פיתרון לבעיית האנרגיה בעולם. היא גורמת לאבנר לשכוח את כל מה שקרה. יש לשמינייה, לאבנר ולדגנית עוד בעיה - רוחל'ה המנהלת. רוחל'ה מנסה להרוס לאבנר את הפרוייקט בגלל שהיא לא יודעת עליו כלום. אבל היא לא מסוכנת. היא לוקחת את דדי, מורה צעיר, כדי שיעקוב אחרי דגנית, ודגנית ודדי מתאהבים. אף אחד לא יודע שאיה וניני הם בעצם מאיה ויונתן. כולם חושבים שהם נסעו לצרפת עם עמוס, ושאיה וניני באו מאמריקה. רותם מגייסת את בן-בן וביחד הם עולים על מה שקרה עם מאיה ויונתן. איה מגלה בפרק האחרון לאדם את האמת, בדיוק כשהוא עומד ללכת למשחק הכי חשוב שלו בכדורעף. אדם לא מאמין, וכבר לא יודע מה לחשוב. הוא יוצא נסער מהבית של איה - ונדרס. בכך נגמרה העונה הראשנה. העונה השניה תחזור בראשון לספטמבר.

למעלה