שלום כוווווולם

IceMaster

New member
שלום כוווווולם

טוב אני יציג את עצמי כמו שצריך כי עמרי מתעקש שאני מתנהג כמו טרול ביצות אני גל בן 17 (עוד מעט 18) מתגייס בנובמבר לגבעתי אני גם צופה בנארוטו ובאנימות למניהן עכשיו אני יסביר כמה דברים בואו ניקח נשימה עמוקה ניתן לחמצן לחלחל בריאות , וניקח דברים בפרופורציות: אני אולי מדי פעם כמו היום ישרשר הודעות מלאות ברוח שטות.. רבים יחשיב זאת כהתנהגות טרולית מובהקת חסרת רחמים והתחשבות אבל אחרי שתלמדו להכיר אותי תבינו שזהו רק תופעות לוואי של משא הכיבוש של האונה השמאלית במוח שלי בעקבות ריב חמור עם האונה הימנית על הצבע בז' .... זה בסדר לא צריך לברוח או לכלוא אותי בבואה מפלסטיק עם הזמן אתם תסתגלו לחוש הומור שלי

ashkeloni

New member
חח גל מה המצב? ^_^

בחור סקסי שלי
*חבורה של שוטרים קופצים על נתן ולוקחים אותו למוסד סגור*

קמגארו

New member
היי נתן זאת בגידה....!

תחליט עם מי אתה כבר .....באמת מאיים לאנוס את עומר בהודעות ....משלה את עמרי ...ומתחיל עם אנשים זרים ...זה לא יפה איפה הנאמנות ? וחוץ מיזה שלום לך גל וברוך הבא !!!! אני חושבת שאני כבר מתחילה להתרגל לחוש ההומור שלך זה משהוא כמו..... מוזר !
אני אוהבת מוזר (מוזר + חייזר = חרוז !) אז ברוך הבאה ושתהנה פה בפורום הקטן שלנו ! (אני - שירה !)

קמגארו

New member
גם כמובן ! אבל יש גם את עומר ....

שנסע....(מתגעגעת !) טוב עם אתה מכיר אותו אז...זה בסדר נותנת אור ירוק המבצע יכול להמשיך !!!!

ashkeloni

New member
גל הוא לא זר בשבילי :O

אני מכיר אותו כבר לא מעט זמן, הוא גולש בפורום 4

IceMaster

New member
חחחח תודה על התגובות

אני גם היתי רוצה לגנות את תופעת הסקרנים. היו כשחזרתי מהעבודה בנסיעה שהייתה אמורה להמשך כ30 דקות גג והיא נמרחה על קצת יותר משעה וחצי בגלל פקק מעצבןןןןןןןןןןןן בכביש 4 הייתה איזה תאונה (וזה כביש מהיר אוקי) ואז איזה אדיוט החליט לנסוע על 20 קמ"ש ואז האיט את כל השיירה ואז הגיעו המשטרה והאמבולנסים ובכללללללללל השיירה התפזרה לכל הכיוונים כדי שיעברו ואז איזה אדיוט החליט שהוא מזדנב אחרי האמבולנס ועשה עוד יותר פקק אחחחחחחחחחחחחח איזה עצבים אני אומר לכם זו טכניקת יום הדין מאלו ששומרים במגילה ותוקעים אותה בתחת של איזה דרקון סתם רציתי לשתף שתראו שאני קצת יותר מילד שיושב מול המחשב =)

IceMaster

New member
עוד משהו

אם אתם רוצים ממש כדאי לכם =) להוסיף אותי באייסקיו 8zBall הכינוי שלי יחיד במינו וחיפוש קצר יניב תוצאה בודדה שהיא אני =) אני עובד על להוריד MSGR בקרובבבבבבבב

lily kane

New member
נעים מאוד

אל תדאג הם התרגלו אלי הם יתרגלו גם לבדיחות שלך^^

למעלה