שלום כווווווווולם!!

שלום כווווווווולם!!../images/Emo13.gif

שלום לכל מעריצי tool של הפורום.זו הפעם הראשונה שלי בפורום סתם נכנסתי ואז ראיתי שיש פורום של tool והחלטתי להצטרף אז הנה קצת פרטים עליי: שמי עומר ואני בן 19 מראשל"צ אני חייל סדיר בהנדסה קרבית ונורא אוהב מוזיקת רוק בעיקר את alice in chains,tool וגם pearl jam אשמח להכיר עוד אנשים עם טעם דומה... אל תתביישו לכתוב

NetaNIN

New member
שאלום:)

שלום לכם כולם... גם אני חדשה פה אני נטע וייס מירושלים אני בת 14 וחולה על רוק!! בעיקר מסחרי... וריצית לשאול איזה אלבום של tool הוא לדעתכם הכי טוב?

Dying degrEe

New member
דיסק הכי טוב של טול הוא כמובן

REA IN A SOCK שיצא ב 74 חפשי אותו.

Vsilver NJ

New member
יו נטע

אי אפשר לשאול את השאלה הזאתי בובה.... הם כולם טובים..!
אבל אם כבר אז aenema.

Vsilver NJ

New member
לעומר... אם אתה אוהב את אליס

אין צ´יינס, אז תבוא ביום שבת.... יהיה כיף! אני כבר כוססת ציפורניים מרוב זה שאני רוצה להיות שם כבר!! אם אתה רוצה עוד פרטים פשוט תפנה אליי ג´ודית.

FaithNoMore

New member
שלום לום לום בלה בלה בלה

שלום עומרררררררר מה המצל? מכיר את D מראשון (או בשמה המלא דיזאייר סוזי ליג´י) או את שני רון? לא? לא משנה, אחלה בחורות. האלבום הכי טוב של TOOL הוא אנימה למרות שאלבום הקריסמס בהופעת אנפלאגד שלהם HO HO FUCKING HO גם ממש טוב
לה לה לה טרי לה לה אם אני מחרבשת סימן שאני מחרטטת נ.ב: גם אני פורעת חוק!!! עוד דגל לסיום
(רק שניה! לא היו גם סימנים של שתי נקבות ושני זכרים!!!!!!!!!! לאן הם נעלמו) פורפנהוגן

j i m m y

New member
היי לכול פורעי החוק ופורעי מס הכנסה

ולך (שירלי ?) הבוצ´ה הסטלנית ! מה נשמעמע עוף ? שמתי לב שאתם מגלים רגישי געגועים קשים כשאני לא כאן.. גם אני, גם אני.. בזמן האחרון פשוט הלימודים מכסים לי כל רגע פנוי ואני עולה רק פעם ביום יומיים.. שתדעו לכם שאני מאוד מתגעגע, אל תדאגו אני עוד אחזור. ביי חמודים מת על כולכם

למעלה